Zomerbaan real estate development (Juli&Augustus)

 

Op het Hoofdkantoor (HK) in Amsterdam werken we met ongeveer 70 collega’s. Samen bouwen wij elke dag vol overgave aan nieuwe generaties. Om je een beeld te geven; iedere week verwelkomen we meer dan 6000 kinderen op onze 45 locaties. En daar draait het allemaal om in deze stage!  Je werkt mee als volwaardig lid van het gezellige en hechte Real Estate team. Wij zoeken, ontwikkelen én bouwen de nieuwe locaties, daarnaast onderhouden en beheren we al onze huidige locaties. We hebben flinke groeiambities, dus we kunnen je hulp deze zomer goed gebruiken!

Wat je gaat doen in deze functie

Je biedt ondersteuning bij het beoordelen van (potentiele) nieuwe bouwprojecten door het maken van schetsontwerpen en het analyseren van nieuwe locaties, zowel op bouwkundig als commercieel vlak. Voor de bouwkundige analyses kan je denken aan het onderzoeken van de beste indeling voor een pand, onderzoeken of een locatie de juiste bestemming heeft, het onderzoeken welke vergunningstrajecten er doorlopen moeten worden en de voorbereiden hiervoor treffen. De commerciële analyses bestaan uit het beoordelen van de buurten, concurrentie en vraag-en aanbod met onze nieuwe analyse tool. Daarnaast kan het voorkomen dat we je vragen om mee te denken in grotere lopende projecten of om te assisteren met lopende zaken op een van onze 45 bestaande locaties.

Het allerleukste aan deze functie bij CompaNanny

Als stagiair ben je natuurlijk een volwaardig lid van ons team. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en voldoende kansen om eigen ideeën ten uitvoer te brengen, maar tegelijk kan je rekenen op voldoende support en begeleiding. Wat het extra leuk maakt is dat jouw stagebegeleider ook ooit bij ons begonnen is als stagiaire! Er is dus een risico dat je blijft plakken. In ieder geval zorgen wij ervoor dat je naast een toptijd ook een hoop praktijkervaring rijker bent na je stage.

Dit heb jij in huis

  • Je volgt een WO opleiding bouwkunde
  • Je hebt ervaring met tekenwerk in AutoCAD
  • Je bent sterk analytisch onderlegt
  • Maar het meest belangrijk vinden wij dat je zin hebt om samen met ons aan de bak te gaan!

Dit krijg je van ons

  • Onderdeel uitmaken van een jong, gezellig team van professionals
  • Een dynamische werkomgeving waar hard wordt gewerkt en hard wordt gelachen
  • Praktijkervaring en na de zomer de mogelijkheid om te blijven als stagiair
  • Een marktconform salaris

Zie je jezelf bij ons werken? Dan horen we dat natuurlijk graag! Je kunt altijd mailen als je nog vragen hebt naar Tine Nientker – T.Nientker@compananny.nl. Meteen solliciteren? Nog beter! Je kunt kort je motivatie mailen naar Natascha Koerts: n.koerts@compananny.nl,  06-21353532