Werkstudent gezocht! Meewerkstage per februari 2020

Bedrijfsprofiel

SOM is een groeiende ontwikkelaar en asset manager met een degelijk trackrecord in binnenstedelijke projectontwikkeling. SOM ontwikkelt voor verkoop en voor haar eigen beleggingsportefeuille. SOM heeft expertise in het realiseren van nieuwe mogelijkheden in bestaande panden en binnenstedelijke nieuwbouw. Op dit moment ontwikkelt SOM meerdere (19e-eeuwse) panden, waaronder een aantal bijzondere panden zoals een voormalige diamantslijperij, een azijnfabriek, een oude school, een ensemble van drie geschakelde panden in de Amsterdamse Jordaan en een voormalig Klooster in Utrecht. SOM richt op de ontwikkeling van woningen in het gehele Randstedelijk gebied en is in toenemende mate betrokken bij grootschalige nieuwbouw.

Gezien de projecten van SOM zowel in grootte als in aantal toeneemt is SOM op zoek naar een aanvulling van het team door (technisch) studenten die voor een bepaalde periode ervaring willen opdoen bij SOM middels een bijbaan of stage.

Zodra je bij SOM aanvangt zul je breed worden ingezet en actief meedraaien in de diversen projectteams, zowel in de acquisitie-, plan- en uitvoeringsfase als in assetmanagement van onze beleggingsportefeuille. Kortom een unieke kans om kennis te maken met alle aspecten van het vak bij een projectontwikkelaar en belegger, waarbij je de ruimte krijgt om je sterktes te ontwikkelen.

Wat biedt SOM en wat verwachten we?

Je krijgt binnen onze organisatie ruimte om het vak te verkennen en je wordt ingeschakeld voor een breed scala van werkzaamheden. Hierdoor krijg je de kans je te ontwikkelen in de richting waar je sterktes het beste tot zijn recht komen en uit te vinden hoe je je carrière vorm wil geven in een professioneel en klein team.

Jouw werkzaamheden kunnen o.a. bestaan uit:

  • Uitvoeren van en bijdragen aan (deel) onderzoeken naar nieuw ontwikkelprojecten
  • Uitwerken van ontwikkelconcepten en toetsen van de haalbaarheid
  • Bijwonen en notuleren van bouwvergaderingen
  • Controle van werkzaamheden door derden
  • Controle en analyseren van aanbestedingen
  • Bedenken en uit tekenen van (deel) ontwerpen
  • Ondersteunen bij verkoop of verhuur van projecten
  • Assetmanagement van beleggingspanden

SOM zoekt studenten in een relevante technische opleiding (Master of Bachelor) die beschikken over goeie sociale eigenschappen. Je bent analytisch, technisch, creatief en in staat om slimme oplossingen te bedenken en wilt onderwerpen begrijpen en doorzien.

Je komt te werken in een ondernemende organisatie met uitdagende projecten. De organisatie is no nonsens en open maar kritisch op het eindresultaat waarbij een goeie werksfeer belangrijk is. Je bent bestendigd om in deze omgeving te opereren en je kunt op natuurlijke wijze op je strepen gaan staan als het gaat om het uitvoeren van je taken. SOM begrijpt dat je nog aan de voet van je carrière staat en nog veel moet leren.

Indien het wederzijds bevalt is er de mogelijkheid je eerste baan bij SOM aan te vangen en bij SOM carrière te maken als project manager, ontwikkelaar of asset manager.

Ben je geïnteresseerd en volg je een relevante technische studie? Dan ontmoet SOM je graag voor een kennismakingsgesprek!

Je kunt je korte motivatie en CV sturen naar r.hupkes@somamsterdam.com t.a.v. Robert Hupkes.