Vacature projectontwikkelaar

 

Bij Thuismakers zijn we intrinsiek gemotiveerd om vastgoed voor de zorg beter te maken; we streven naar de beste kwaliteit voor een goede prijs. We houden van aanpakken, werken zelfstandig maar lossen problemen gezamenlijk op. We zijn voor uitbreiding van ons team op zoek naar verschillende Projectontwikkelaars op niveau junior, medior en senior.

Over de functie

Als projectontwikkelaar neem je de verantwoordelijkheid bij de projecten die door de directie zijn geacquireerd.

Jouw taken zijn

 • Je bent eindverantwoordelijk om de projecten te ontwikkelen tot aan overdracht aan de huurder en belegger, waarbij het budget, kwaliteit en planning de zaken zijn waar je op wordt beoordeeld.
 • Je bent de leider van het bouwproces: het vaste aanspreekpunt voor de aannemers, architecten en de gemeenten en bespreekt alle ontwikkelingen met de directie.
 • Je kunt zelfstandig werken en voorziet de directie van de juiste informatie zodat in overleg belangrijke beslissingen genomen kunnen worden.
 • Je ontwikkelt onder andere woonhuizen voor Wonen bij September, aanbieder van ouderenzorg via een vernieuwend zorgconcept door heel Nederland.
 • Daarnaast werk je met zowel de organisaties Wonen bij September als Allerzorg aan unieke woonconcepten van grotere omvang, vanaf 80 tot 200 woningen waarbij goed en fijn wonen het uitgangspunt is, maar waar passende zorg beschikbaar is als het nodig is of wordt.

Over jou

 • Je hebt Academisch of HBO werk- en denkniveau, wat blijkt uit een afgeronde relevante opleiding.
 • Als projectmanager overzie je het proces van A-Z, je schakelt proactief en reactief met alle partijen.
 • Je hebt goed financieel inzicht.
 • Je houdt van aanpakken; bezit een goede mix van helikopterview en pragmatisme.
 • Je hebt een focus op kwaliteit voor een goede prijs en werkt vanuit de drive om Nederland mooier te maken.
 • Je werkt zelfstandig én hebt oog voor het teambelang.

Wat bieden wij?

De sfeer is collegiaal. We werken zelfstandig, maar zijn nauw verbonden met elkaar. Wekelijks stemmen we met elkaar af. We zijn gedreven, maar er is ook ruimte voor gezelligheid. We zijn een kleine organisatie met grote ambities. De lijnen zijn kort, we handelen snel maar altijd met oog voor alle belangen. De arbeidsvoorwaarden van Thuismakers zijn goed; waar nodig bieden we maatwerk. De financiële beloning bestaat uit een marktconform bruto salaris en een bonus. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn wat je mag verwachten: pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding of bedrijfsauto. Hierin zijn we niet uniek. Waar we wel uniek in zijn is dat we vastgoedontwikkeling zien als een middel om Nederland mooier te maken. Dat drijft ons! We hebben landelijk projecten en werken daaraan vanuit ons kantoor in Den Haag.

Interesse? solliciteer via onze website!