TU Delft zoekt student-assistent

Als praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling TU Delft zijn we op zoek naar een student-assistent. Omdat we langere tijd met je in zee willen, zoeken we vooral naar bachelorstudenten met interesse in gebiedsontwikkeling, management en stedenbouw. De functie begint in november 2019.

Wat ga je doen?
Samen met een gezellig team van professionals en andere student-assistenten help je mee met het onderhouden en uitbouwen van het online platform Gebiedsontwikkeling.nu. Je kan daarom uit de voeten met een (eenvoudig) CMS, je weet hoe social media werken en je hebt gevoel voor taal. Onze ideale kandidaat kan en wil ook zelf artikelen schrijven, zoals verslagen van bijeenkomsten.

Daarnaast help je bij het organiseren van bijeenkomsten en vormgeven van publicaties. Hierbij ben je in staat om zelfstandig en nauwkeurig te werken en communiceer je op een professioneel niveau.

Wat krijg je daarvoor?
De aanstelling bedraagt 4 tot 8 uur per week, die je uitbetaald krijgt via FlexDelft. Je krijgt binnen ons team veel ruimte om mee te denken met de organisatie en eigen initiatieven uit te werken. We gaan natuurlijk flexibel om met drukke tentamenperiodes.

Hoe reageer je?
Reageren kan door het sturen van je CV met korte motivatie naar i.janse@tudelft.nl vóór 31 oktober. Je kunt hier ook terecht voor vragen over de functie.