Traineeship projectontwikkeling

Maak als trainee kennis met projectontwikkeling! Onze traineeships zijn de snelste weg naar een top functie binnen Dura Vermeer. Dura Vermeer Vastgoed in Utrecht bied jou de kans aan om je in een periode van twee jaar breed te oriënteren op de verschillende disciplines alvorens je de keuze maakt waarin jij je wilt specialiseren. In deze twee jaar leer je ons bedrijf in de volle breedte kennen doordat je de kans krijgt om mee te werken, denken én ontwikkelen aan innovatieve projecten in heel Nederland!

DIT WORDT JOUW BAAN

Ben jij bijna of net klaar met je universitaire studie Bouwkunde, Vastgoedkunde of Planologie? En ben jij ambitieus en wil jij je opgedane kennis kwijt in een leuke functie gericht op projectontwikkeling, maar ben jij nog oriënterend naar de juiste werkplek? Als trainee doorloop je een leerzaam en uitdagend traineeprogramma dat 2 jaar duurt. Gedurende een periode van twee jaar vervul je verschillende functies bij Dura Vermeer Vastgoed in Utrecht. Dura Vermeer Vastgoed speelt een centrale rol in de vastgoedactiviteiten van de divisie Bouw & Vastgoed (landelijk) en is daarmee de ideale plek om alle facetten van dit mooie vak te ontdekken. Je kunt daarbij denken aan functies zoals ontwikkelaar in zowel commercieel vastgoed als gebiedsontwikkeling, tendermanager, markt- en data-analist of bijvoorbeeld als conceptontwikkelaar. In deze rollen werk je veel samen met de collega’s van Dura Vermeer Vastgoed en met de ontwikkelaars en ontwikkelmanagers van de andere werkmaatschappijen aan aansprekende vastgoedtenders en projecten door heel Nederland
Als trainee ligt de focus op jouw persoonlijke leerproces. Samen met jouw coach en senior collega’s werk je aan jouw toekomst. Je leert ontzettend veel binnen een beperkte tijd. Naast dat jij operationele ervaring op gaat doen, neem je ook een organisatievraagstuk in behandeling, samen met andere trainees. Zo leer je ook om een bepaald onderwerp op tactisch en strategisch niveau te bekijken. Natuurlijk wil jij bij de vernieuwers binnen de bouw horen. Dat vraagt om die ene extra stap. Die stap maak je graag, want jij hecht veel waarde aan het duurzamer, digitaler en innovatiever bouwen. Net als wij! Je bent van toegevoegde waarde binnen ons team. Je durft een kritische houding aan te nemen en initiatief te pakken om resultaten te behalen. Klaar om te groeien binnen de bouw en vastgoed?

WELKOM IN DE FAMILIE

Een huis maken of een stuk asfalt neerleggen, kunnen meerdere bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft. In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert. Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken:
Vanuit het Dura Vermeer Vastgoed-kantoor in Utrecht ga je aan de slag met verschillende projecten in het land. Dura Vermeer Vastgoed ondersteund de ontwikkelaars en ontwikkelmanagers van de vier nieuwbouw- en ontwikkelbedrijven (werkmaatschappijen in Rotterdam, Cruquius, Hengelo en Den Bosch) met specifieke kennis op het gebied van onder meer grondexploitaties en transformaties. Het creatieve team van onze eigen Design Studio werkt nauw samen met onze marketing & verkoop-professionals aan de ontwikkeling van toekomstbestendige concepten voor de leefomgevingen van morgen.
Bekijk www.vastgoedvooriconen.nl voor onze vastgoed projecten.

DIT BRENG JIJ MEE

 • Een wo diploma Vastgoedkunde, Bouwkunde, Real Estate Management of Planologie.
 • Maximaal 1 jaar werkervaring na het afronden van je wo studie.
 • Een leergierige instelling en een flinke dosis ambitie.
 • Proactieve instelling en sterke communicatieve vaardigheden.

WIJ HEBBEN OOG VOOR JOU

Dus bieden we je onder meer:

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Deelname aan het Jong Talenten Programma samen met andere trainees.
 • Wil jij je kennis en netwerk vergroten? Dan kun je ook lid worden van Jong Dura Vermeer.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s en winterse kerstborrels.
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

HEB JIJ HART VOOR DE BOUW?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie via de website en wij gaan voor je aan de slag. Heb je nog vragen? Stel ze aan onze recruiter Marijke Valstar via het volgende mail adres: m.valstar@duravermeer.nl