Traineeship CREFM TU Delft

In een boeiend traineeship van twee jaar veel leren over real estate en facility management. En werken aan je persoonlijke ontwikkeling en carrière. Word nu TU Delft CREFM Trainee!

Functieomschrijving

Hoe mooi is het om direct in een volwaardige functie bij te dragen aan de kwaliteit van onze gebouwen en de diensten die we er bieden? En dagelijks het resultaat van je werk op onze campus te zien, omdat je zelf in de gebouwen rondloopt? Als TU Delft CREFM Trainee is dit voor jou vanzelfsprekend. In twee jaar maak je kennis met veel aspecten van bijvoorbeeld het onderhoud aan gebouwen, renovatie, beveiliging en het verder verbeteren van faciliteiten. Dit in combinatie met opleidingsdagen waar we je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling en een goede start van een carrière bij de TU Delft.

Met nog vier trainees ga je op 1 september 2023 aan de slag bij Campus Real Estate & Facility Management (CREFM). Hier rouleer je tijdens je traineeship over diverse afdelingen met ieder hun eigen verantwoordelijkheden. Wat alle afdelingen gemeen hebben? Ze leveren diensten waarmee we onderzoekers en studenten faciliteren om uit te blinken op hun gebied. Denk aan voor onze samenleving cruciale innovaties op het vlak van duurzaamheid, medische technologie en het milieu. Jij maakt het mede mogelijk!

Onder goede begeleiding en in verschillende rollen leer je wat het werken bij de afdelingen inhoudt. Je draait mee in een leuk team en bouwt een groot netwerk op binnen onze universiteit. CREFM heeft nu eenmaal een centrale rol binnen de TU Delft.

Daarnaast heb je ongeveer maandelijks en samen met je collega-trainees een opleidingsdag. Hier steek je veel op over onder meer presentatie- en gesprekstechnieken en ondersteunen we je bij het ontwikkelen van andere persoonlijke vaardigheden die voor jou belangrijk zijn. Ook deel je hier ervaringen met de andere trainees en kun je sparren met een mentor. Kortom, een gevarieerd traineeship waarin je inhoudelijke en praktische kennis opdoet binnen een interessant vakgebied. En tegelijkertijd flinke stappen zet in je persoonlijke ontwikkeling.

Functie-eisen

 • Je hebt op 1 september 2023 een hbo- of wo-diploma.
 • Je hebt nog geen of enkele jaren relevante werkervaring, bijvoorbeeld in de richting civiele techniek, technische bestuurskunde, facility management of bouwkunde.
 • Je schakelt makkelijk met mensen op verschillende niveaus en bent goed in het bouwen en onderhouden van een netwerk.
 • Je kunt goed samenwerken, wilt nieuwe dingen ontdekken en past je snel aan in een andere werkomgeving.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

 • Twee keer een aanstelling van één jaar voor 38 uur per week (1,0 fte). De werkweek bestaat uit 40 uur, waardoor je extra vakantiedagen opbouwt.
 • Een goed salaris. In het eerste jaar op basis van schaal 10 (€ 2.960,- bruto per maand) en in het tweede jaar gebaseerd op schaal 10.1 (€ 3.098,- bruto per maand) bij een volledige aanstelling (o.b.v. CAO Nederlandse Universiteiten). Plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • Een flexibele werkweek.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Universiteitsdienst – Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030.

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Additionele informatie

Wil je meer informatie over de functie? Bekijk dan hier onze website of neem dan contact op een van onze medewerkers:

Bart Valks, beleidsmedewerker CREFM, via 06 – 41 88 49 21 of b.valks@tudelft.nl.

Sal Dukker, ontwikkelaar CREFM, via 06 – 18 35 34 96 of s.dukker@tudelft.nl.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 28 mei 2023 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

Na een eerste selectie o.b.v. motivatie en cv zal op vrijdag 23 juni de selectiedag plaatsvinden.

 • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
 • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.