Traineeship bij HEVO

HEVO zoekt afgestudeerde academici met een opleiding op het gebied van  bouwkunde, sociale geografie of civiele techniek die ‘het vak’ in de praktijk willen leren. Wil jij groeien, je ambities waarmaken en ga jij altijd voor het beste resultaat? Dan is een traineeship bij HEVO echt iets voor jou. In onze energieke organisatie kun je veel leren over alle facetten van het vak. Je bent van harte welkom!

Wat HEVO biedt

We bieden een traineeship voor academici die twee jaar duurt. Tijdens deze periode ontwikkel jij je tot projectleider/huisvestingsadviseur. Je maakt kennis met alle facetten van het bouwproces: huisvestingsanalyses, haalbaarheidsstudies, begrotingen opstellen, bestekken schrijven, projectkosten inschatten, werken met verschillende bouworganisatie- en aanbestedingsvormen, en het inschatten van de marktontwikkeling. Ook volg je een intensief trainingsprogramma gericht op persoonlijke vaardigheden. Je wordt begeleid door een mentor en een coach.

 

Werken bij HEVO betekent voor opdrachtgevers het verschil maken. Als je voor ons werkt vind je het leuk om verantwoordelijkheid te nemen én te dragen. Je betrokkenheid bij projecten is groot: je bedenkt plannen of realiseert projecten alsof het jouw eigen opgave is. Een HEVO-professional is een talentvolle en ondernemende initiator, die op inspirerende wijze waarde weet toe te voegen voor opdrachtgevers. Daarbij wil je niet alleen verwachtingen waarmaken, maar die bij voorkeur overtreffen. Onze projectmanagers en adviseurs behoren dan ook tot de top van Nederland.

 

Wie ben jij?

Voor ons traineeprogramma zijn we op zoek naar afgestudeerde academici met hooguit één jaar werkervaring. Je bent opgeleid op het gebied van bijvoorbeeld bouwkunde, sociale geografie of civiele techniek. De complexiteit van onze projecten en de integrale (budget)verantwoordelijkheid van HEVO voor ontwerp en uitvoering spreken je aan. Je bent ondernemend, dienstverlenend maar tegelijkertijd kritisch ingesteld. Je hebt gevoel voor verhoudingen, bent stressbestendig, flexibel en erop uit om veel te leren. Herken jij jezelf hierin? Dan past een traineeship bij HEVO zeker bij jou.

Meer weten of je aanmelden?

Neem contact op met Marijke Schilder Spel, telefoon 06 – 10 89 10 73 of stuur haar een mail; marijke.schilderspel@hevo.nl.