Trainee Fakton Consultancy

 

Na je studie maak jij graag een bewuste keuze voor je eerste werkgever.  Dit is de start van jouw carrière en nog belangrijker, jij wilt vanaf de eerste dag impact hebben. Bij Fakton Consultancy bieden wij jou graag deze kans!

Wat doen wij?

Binnen het team van Fakton Consultancy brengen wij overheid en markt succesvol bij elkaar in de spraakmakende vastgoedprojecten van Nederland. Fakton Consultancy opereert in het speelveld van de gebouwde omgeving, duurzaamheid, financiën en organisaties. Wij adviseren onze opdrachtgevers bij hun strategische vastgoedvraagstukken en complexe gebiedsontwikkelingen: van businesscases en ontwikkelstrategieën, tot begeleiding bij bijzondere verkoopopgaves.

Onze vastgoedkennis is altijd up-to-date. Scherpe analyses en sterke proces skills combineren wij met praktische executiekracht om zo tot een concreet actieplan te komen. Deze activiteiten doen wij vanuit ons moderne en informele kantoor op de 22e verdieping van het WTC in Rotterdam. Wist je dat wij ook in 2020 een Best Workplace zijn? Een jaarlijks onderzoek naar de beste werkplekken van Nederland. Hier zijn wij best trots op.

Wat ga jij precies doen?

Als trainee bij Fakton Consultancy zie jij gedurende één à twee jaar alle facetten van de vastgoedmarkt doordat jij rouleert langs alle typen opdrachten die wij doen voor het brede scala aan opdrachtgevers: ontwikkelaars, beleggers, corporaties, gemeenten en ministeries.

Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat er een passende strategie op tafel komt voor de meest uiteenlopende vraagstukken. Dit doen wij altijd in efficiënte en kleinschalige teams: als trainee ondersteun je hierin direct de projectleider en een director/partner. Zo leer jij Fakton Consultancy en de markt waarin wij opereren goed kennen.

Geen dag of week is hetzelfde als (trainee) consultant, omdat je altijd meerdere projecten tegelijk hebt lopen. De ene dag werk je aan een integrale businesscase van een gebiedsontwikkeling met 100.000+woningen, de volgende dag zit je met een collega bij een ontwikkelaar aan tafel om onderhandelingen te begeleiden met de gemeente.

Naast het werken aan projecten bieden wij jij interne en externe opleidingen via onze Fakton Academy en de Fakton Business School, om zo de steile leercurve nog meer te bevorderen

Beschik jij over:

  • een afgeronde academische opleiding met uitstekende resultaten (bijvoorbeeld Economie, Finance, Planologie, Economische Geografie, Real Estate Studies of Bouwkunde);
  • niet meer dan één jaar werkervaring en interesse in vastgoed;
  • dat commerciële inzicht en weet jij hier naar te handelen?
  • ambitie; formuleer jij voor jezelf uitdagende doelstellingen en wil jij altijd het beste uit jezelf halen?
  • de ambitie om de belangen van de klant optimaal te behartigen?
  • de energie om samen met een team er volledig voor te gaan?
  • zelfreflectie en het vermogen om feedback om te zetten in actie;
  • net dat beetje extra? Heb jij tijdens de studie diverse nevenactiviteiten verricht? (extra stages in binnen- of buitenland, op hoog niveau een sport beoefend, lid van een commissie van een studie- of studentenvereniging of tijdens studie een eigen bedrijf opgericht?)

Wij bieden je:

Een omgeving waarin teamspirit, ondernemerschap, ambitie, enthousiasme, jezelf ontwikkelen en spraakmakende projecten centraal staan. Wij hebben passie en liefde voor ons vak en dagen elkaar uit om het beste uit onszelf te halen, altijd in een fijne werksetting

Naast het werken aan impactvolle projecten, vinden wij ontspanning net zo belangrijk. Zo organiseren wij jaarlijks onze studiereis, vieren wij Sinterklaas met de collega’s met kinderen, hebben wij een gaaf kerstdiner en lopen wij samen marathons.

Vanzelfsprekend bieden wij arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ambitie en behoeften, zoals een marktconform salaris, een goede lease-autoregeling, een laptop, een iPhone, een bonusregeling en een pensioenregeling. Elke drie jaar benchmarken wij onze arbeidsvoorwaarden om dit blijvend waar te maken. Bovendien hebben wij flexibele werktijden.

Interesse?

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Chantal Keulen voor een eerste kennismaking. Zij is bereikbaar via 06-20449628 . Of stuur je CV met jouw motivatie naar a.v.wijk@fakton.com. Voor meer informatie over Fakton Consultancy kun jij ook onze website raadplegen www.fakton.com.