Studenten assistent

De leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap in de bouw aan de faculteit bouwkunde van de TU Delft is op zoek naar twee ambitieuze studenten voor zeer diverse werkzaamheden voor de leerstoel en het Opdrachtgeversforum in de bouw. Te denken valt aan het voorbereiden van evenementen, symposia, masterclasses, surveys en interviews, maar ook literatuuronderzoek en het assisteren bij onderwijs. Daarnaast worden de websites up to date gehouden en schrijf je mee aan nieuwsbrieven. Het aantal uren per week is wisselend en de werktijden zijn zeer flexibel. De twee studenten werken nauw samen.

Over de leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap

De leerstoel richt zich op het professionaliseren en wetenschappelijk ontwikkelen van het vakgebied dat behoort bij de interactie van (semi)publieke spelers met marktpartijen bij het (her-)ontwikkelen, realiseren, onderhouden en beheren van de gebouwde omgeving. Hierbij ligt de nadruk op de (semi) publieke sector, zowel in de GWW als de U&B. Activiteiten van de leerstoel omvatten het opbouwen van (wetenschappelijke) kennis op dit gebied door het doen van onderzoek en het verzorgen van onderwijs over de rol van de opdrachtgever in het bouwproces.

Over het Opdrachtgeversforum in de bouw

Het Opdrachtgeversforum in de bouw is een kring van vijftien (semi)publieke opdrachtgevers die ervaringen uitwisselen, kennis delen en ontwikkelen en ideeën over nieuwe thema’s in de bouw en infrastructuur initiëren. Het Opdrachtgeversforum wil bijdragen aan de professionalisering van het opdrachtgeverschap van (semi)publieke organisaties en innovatie en kwaliteitsverbetering in de bouwsector bewerkstelligen. Meer informatie is te vinden op www.opdrachtgeversforum.nl

Profiel

Je hebt lef, bent ondernemend, analytisch sterk, communicatief vaardig en neemt geen genoegen met de standaard. Je bent nieuwsgierig naar theorie en praktijk. Je steekt graag je handen uit de mauwen tijdens de activiteiten die binnen de leerstoel en het Opdrachtgeversforum worden ontwikkeld. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels, bent goed met Office, Adobe InDesign en Photoshop en kan liefst ook nog overweg met WordPress.

Vergoeding

Je wordt aangesteld via FlexDelft en krijgt een vergoeding op basis van de cao voor universiteiten. Je wordt ingeschaald op basis van je studievoortgang.

Contact

Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je contact opnemen met

Ir. Hanneke Veldhuis  |  T: +31 15 27 85934 |  M:  j.h.veldhuis@tudelft.nl