Student job: Sales Representative

Bijbaan: Lead Generation

12 uur/w – Bijbaan – HBO/WO – Den Haag

De fijne kneepjes van het sales- en marketing vak, interessante trainingen én veel vrijheid bij een groeiende start-up. Kom jij Lead Generation versterken?

Wat ga jij doen?

Jij wordt Sales Representative! Je leert de fijne kneepjes van het sales- en marketing vak en volgt een interessante training. Je gaat zelfstandig proeven aan het sales-vak, maar werkt ook nauw samen met collega’s aan verschillende projecten. Waar je dan aan kan denken? Bestandsuitbreiding, bedenken en testen van een ABM strategie, benaderen van nieuwe marktsegmenten, en de meeste leads scoren van je favoriete Lead Generation-collega’s in koud-bellen-wedstrijdjes.

Waar kom je terecht?

Vellum is twee jaar geleden opgericht en een hard groeiende start-up. Vellum levert moderne B2B software aan projectontwikkelaars, bouwbedrijven en overheden. Met Vellum kunnen onze klanten hun acquisitie proces optimaal inrichten. Vellum is een jong bedrijf waar alle medewerkers veel vrijheid en verantwoordelijkheid genieten. We zijn dan ook op zoek naar mensen die energie krijgen van de dynamiek van een jonge organisatie.

Zenuwachtig of je wel genoeg kennis over de software hebt? Geen zorgen!

Tijdens werk helpt iedereen elkaar graag en wordt er geoefend met gesprekstechnieken. Je wordt met open armen ontvangen, en er is altijd iemand aanwezig om je verder te helpen. Naast het harde werken wordt op vrijdagmiddag altijd een borrel op kantoor georganiseerd (zodra dat natuurlijk weer kan), maar dat betekent gelukkig niet dat er buiten Vellum om geen terrasjes meer worden gepakt.

Kom jij het Lead Generation-team versterken?

  • Je hebt interesse in sales en marketing.
  • Je bent assertief en leergierig.
  • Je kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid.

Hier doe je het voor

  • Een bruto salaris van € 11,00 per uur.
  • Veel flexibiliteit bij het indelen van je werkuren. (Tentamenweek-stress? Geen probleem!)
  • Je leert allerlei gesprekstechnieken die nuttig zijn voor sales, communicatie en onderhandelingen in jouw toekomstige carrière (zoals de Sandler-methode).
  • Je bouwt ervaring op met sales en marketing in een snel groeiende start-up.
  • Je krijgt vrijheid bij het oppakken van projecten die aansluiten op jouw interesses.

Solliciteren?

Enthousiast geworden? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar ons toe via het sollicitatieformulier.

Tips voor je brief? We vinden het belangrijk dat je klantgericht, leergierig en competitief bent. We horen daarom graag, aan de hand van voorbeelden, wat deze competenties voor jou betekenen. We zijn natuurlijk ook benieuwd waarom je op precies deze functie reageert en waarom je graag bij Vellum wilt werken.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Freek Takken via 0651912441.