Starter met bouwkundige kennis

Carrière bij ToornendPartners

ToornendPartners is een bouwkundig ingenieurs- en adviesbureau voor bouwen en gebouwen, vooral actief in de culturele sector. ToornendPartners is 50 jaar geleden opgericht om onze opdrachtgevers op de best mogelijke wijze van dienst te zijn met het geven van kwalitatief hoogstaand advies en met de begeleiding van hun bouwprojecten. Onze missie is om een stevige bijdrage te leveren aan het duurzaam behoud van cultuurgebouwen. We zijn ons ervan bewust dat elke opgave uniek is. Daarom zetten we onze brede kennis en jarenlange ervaring in om maatwerkadvies te leveren en om projecten in goede banen te leiden. We passen de vraagstelling van de opdrachtgever nooit aan op onze kennis en ervaring; zo kunnen we onszelf ook na 50 jaar nog steeds ontwikkelen en verbeteren.

Onze brede kennis en jarenlange ervaring zetten we graag in om nieuwe medewerkers op te leiden.

ToornendPartners kenmerkt zich door een compacte organisatie met gedreven collega’s die graag het naadje van de kous willen weten en diepgravend onderzoeken wat de opdrachtgever nodig heeft en daarmee het best mogelijke resultaat voor de opdrachtgever willen bereiken. Een typische TP’er is nieuwsgierig en leergierig, inlevend en in staat om in samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en externen een goede band op te bouwen. Herken je jezelf en voel je je aangesproken? Kijk dan naar onderstaande vacature.

Vacature starter met bouwkundige kennis

Wij zoeken een starter met bouwkundige kennis ter versterking van ons team. Het betreft een functie voor minimaal 32 tot 40 uur per week. Ben jij in staat om je in korte tijd nieuwe vraagstukken eigen te maken en toe te passen? Kun je in heldere taal een opgave analyseren en een oplossing formuleren? En wil je deze eigenschappen inzetten voor onze bijzondere projecten? Kom dan werken bij ToornendPartners.

Jouw missie

Als startend bouwkundig adviseur werk je onder begeleiding van de opdrachtleider mee aan onze bijzondere adviesopdrachten en projecten. Je wilt op een efficiënte manier het beste advies geven en je staat ervoor open om jouw advies nog beter maken. De adviezen variëren van het maken van meerjarenonderhoudsplannen, Programma’s van Eisen, haalbaarheidsonderzoeken, planningen en Plannen van Aanpak. Ondersteuning bij projectbegeleiding varieert van het maken van verslagen, budgetbewaking, het bijhouden van wijzigingen tijdens de ontwerp- en uitvoeringsfase en het registreren en beoordelen van meer- en minderwerk. Na verloop van tijd ga je steeds zelfstandiger aan diverse opdrachten en projecten werken.

Wat breng je mee?

Voor een goede start bij ToornendPartners ben je creatief, analytisch sterk, nieuwsgierig en leergierig. Je bent communicatief vaardig en je bent in staat om effectief en efficiënt te werken.

Daarnaast heb je:

  • een afgeronde hbo/wo-studie bouwkunde of civiele techniek.
  • ervaring met MS Office en basiskennis van gangbare tekenprogramma’s zoals AutoCad.
  • uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse taal.

Wat kun je van ons verwachten?

We vormen een team van getalenteerde collega’s die gemotiveerd zijn om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te bereiken. Met die motivatie willen we graag nieuwe collega’s inspireren en helpen zich te ontwikkelen en om kennis en ervaring op te doen waarmee ook zij onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen. Wij bieden een aantrekkelijk salaris dat goed past bij jouw ervaring en kennisniveau. We bieden je onder voorwaarden de mogelijkheid om relevante cursussen te volgen.

We staan ook open voor jouw frisse blik en jouw vernieuwende ideeën.

Jouw werkomgeving

Werken bij ToornendPartners betekent samenwerken met hoogopgeleide en toegewijde collega’s in een bijzondere en plezierige werkomgeving. Je krijgt een werkplek in ons monumentale kantoorgebouw gelegen aan een van de mooie parken in Haarlem. Achter ons kantoor hebben we een prachtige tuin.

Het recruitmentproces

Stuur je sollicitatiebrief met curriculum vitae uiterlijk 29 oktober 2021 aan info@toornend.com t.a.v. Rob van Gemert. Voor meer informatie over ons bureau, onze diensten en onze projecten verwijzen we je naar onze website www.toornend.com. Wil je meer informatie over de procedure, bel dan (023) 531 90 95.

Als we op basis van je brief en je cv denken dat je geschikt bent voor de functie en binnen ons team past, dan willen we dat graag toetsen in een eerste kennismakingsgesprek. Na dat gesprek laten we je weten of we je willen uitnodigen voor een tweede, meer diepgaand gesprek. Een assessment kan onderdeel van het proces zijn.

Op commerciële acquisitie naar aanleiding van deze vacature reageren we niet.