Stagiair Property Development

Wie wij zijn

Lister Buildings is uitgeroepen tot het snelst groeiende en meest impactvolle ConTech bedrijf van 2020. Wij hebben de ambitie om de bouw-en vastgoedketen te verduurzamen door een oplossing te bieden voor het ontwerp, ontwikkeling, productie en beheer van circulaire leefomgevingen. Dit doen wij samen met een integraal team van architecten, ontwikkelaars, bouwers en partners waarbij jij onderdeel kan warden van het jonge property development team.

Wat je gaat doen

Als Stagiair Property Development ondersteun je het Development team bij het gehele ontwikkelproces van woningen in Nederland. Dit proces monitor je met behulp van een bekend CRM-systeem. Je hebt hiervoor nauw contact met alle afdelingen binnen de organisatie en het Property Development team. Daarnaast sta je paraat om waar nodig bij te springen. Hiermee krijg je de kans het bedrijf, de werkzaamheden, het team en het ontwikkelproces goed te leren kennen. Het doel is dat je taken direct bijdragen aan een positief bedrijfsresultaat en dat wij jou leren kennen voor een eventuele lange samenwerking .

Wat wij zoeken

Wij zoeken hiervoor allereerst iemand die goed in het team past. Dit houdt in; iemand die proactief, leergierig en enthousiast is. Iemand die niet terugdeinst voor een uitdaging en iemand die altijd op de hoogte is van dan de laatste trends in de bouw. Als je daarnaast een steile leercurve voor ogen hebt, je ambitieus bent en onze visies bij elkaar passen, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Check dan wel even of je aan onderstaande eisen voldoet.

Wat jij hebt

  • Een afgeronde universitaire bachelor in de richting van bouwkunde of vastgoed.
  • Een curriculum vitae met diverse nevenactiviteiten
  • Tijd en energie om vanaf april of mei minimaal drie dagen per week stage te lopen

Wat jij krijgt

  • €500,- bruto per maand
  • Een reiskostenvergoeding van 19 per kilometer
  • Een GoodHabitz account met toegang tot online trainingen die je any time, any place & any device kunt volgen

Interesse gewekt?

Je kunt je sollicitatie sturen naar solliciteren@listerbuildings.com. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Thijs van Amelsfort. Hij is onlangs gestart in het team en staat graag klaar om zijn ervaringen tot nu toe te delen. Je kunt hem bereiken via thijs@listerbuildings.com