Stage/werkstudent bij innovatieve impact start-up

Wat:               
Stage bij innovatieve impact start-up op snijvlak van circulaire vastgoedontwikkeling in de natuur en het vergroten van biodiversiteit

Waar:              
Bij ‘hide&B’, een start-up vastgoed- en lifestyle merk, dat duurzame ‘cabins’ in de natuur ontwikkelt en te huur aanbiedt, om daarmee mede de transitie van het buitengebied naar biodiversiteit te ondersteunen (‘unplug, recharge, (re)connect with mother earth and join the biodiversity revolution’)

Waarom:
De unieke ervaring opdoen om mede aan de wieg te staan van een impact gedreven en innovatieve onderneming…

Taken:  

  • meedenken over product, business model, strategie, uitrol ambities, financiële projecties;
  • (markt)onderzoek m.b.t. modulaire bouw, cabins, recreatievastgoed, toekomst van landbouwgronden, biodiversiteit, etc.;
  • Meewerken aan presentaties voor potentiele partners, financiers, etc.
  • Meewerken aan zoeken en acquireren van geschikte ontwikkellocaties en daaraan gerelateerde partners;
  • Meewerken aan financiële haalbaarheidsanalyses;
  • Meewerken aan alle andere werkzaamheden die voorbij komen.

Eisen:              
Je werkt samen met de oprichters van de onderneming aan het opstarten van het bedrijf. Je bent een generalist en je houdt van afwisselend en ondernemend werken. Je bent creatief, betrokken en sociaal. Je volgt een Bachelor of Master in de richtingen vastgoed, bedrijfskunde of planologie / landbouw wetenschappen. Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Contact:          
Enthousiast? Of wil je gewoon meer weten? Stuur dan je CV met korte motivatie (max. 200 woorden) naar jasper@hideandb.com.