Stage bij JHK

 

Ben jij een bouwkunde/architectuur student en zoek jij een stageplek waar je direct aan de slag kunt of zoek je een plek voor je afstudeeronderzoek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

JHK Architecten is een architectenbureau waar met circa 30 professionals gewerkt wordt aan een breed scala van projecten. Voor de aankomende periode zijn wij op zoek naar leergierige studenten die bij ons ervaring op willen doen en actief mee willen werken aan de realisatie van onder andere transformaties, parkeergarages, onderwijs-, onderzoeks- en kantoorgebouwen. Als stagiair(e) zul je meewerken in projectteams aan uitdagende projecten of doet onderzoek naar actuele vraagstukken, je wordt hierbij begeleidt door architecten en projectmanagers.

De ideale kandidaat volgt een WO opleiding (bij voorkeur een bouwkundige/architectuur studie) en zit aan het einde van de bachelor of in de master. Je bent  nieuwsgierig, communicatief en beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden 40 uur per week. Wij gaan ervanuit dat je de Nederlandse taal beheerst en bekend bent met de softwarepakketten, Revit/AutoCAD, Photoshop en InDesign.

Wij bieden je een prettige leeromgeving op het Werkspoorkwartier in Utrecht, je krijgt goede begeleiding, ruimte voor eigen inbreng en creativiteit en een stagevergoeding conform de cao voor architectenbureaus.

Heb je interesse? Stuur dan een beknopt portfolio en duidelijk CV naar cv@jhk.nl
Heb je vragen? Bel dan met onze officemanager Sanae Mabrouk op telefoonnummer 030-2964060.