REAL Real estate corporate finance traineeship

Wil jij werken bij de grootste en meest toonaangevende internationale vastgoedadviseur ter wereld? Ben je gedreven, analytisch en ambitieus en wil je binnen het vastgoed jouw financiële en commerciële kwaliteiten benutten? Dan is het CBRE Real Estate Corporate Finance Traineeship iets voor jou!

Wat ga je doen?

Het Traineeship

In 2015 is CBRE gestart met het Real Estate Corporate Finance Traineeship. In dit Traineeship staat brede ontwikkeling en persoonlijke groei centraal. Het is een tweejarig traject waarin je rouleert tussen verschillende afdelingen waar je op dat moment als volwaardig teamlid aan de slag gaat. Afwisselend tussen de afdelingen Capital Markets, Valuation Advisory en Capital Advisors of Debt & Structured Finance.

Naast het ontdekken van persoonlijke talenten, komen de volgende deelgebieden aan bod:

 • Investments
 • Valuations
 • Equity Placement
 • Debt & Structured Finance

What’s in it for you?

Je maakt kennis met diverse afdelingen binnen CBRE;

 • Je opdrachten zijn afwisselend en uitdagend;
 • Je doet kennis en ervaring op binnen diverse Real Estate Corporate Finance deelgebieden;
 • Je hebt een snelle leercurve door:
  • de diversiteit van de deelgebieden
  • het intensieve opleidingsprogramma
  • het concreet meewerken aan projecten
  • intensieve begeleiding;
 • Je bouwt in korte tijd een groot netwerk op binnen CBRE;

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een WO diploma, bij voorkeur in Finance, Vastgoed en/of Investment of Bouwkunde;
 • Je bent analytisch sterk en gaat gestructureerd te werk;
 • Je toont initiatief en je hebt een commercieel inzicht;
 • Je bent vasthoudend, gedreven en resultaatgericht;
 • Je werkt accuraat en je hebt een goed besef van kwaliteit;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en je kunt jezelf goed presenteren;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je hebt ook de nodige teamgeest;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat hebben we jou te bieden?

Het Real Estate Corporate Finance traineeship is een programma van 2 jaar, waarin je bij minimaal 3 afdelingen mee gaat kijken. Naast de wisselingen tussen de verschillende afdelingen ga je in je eerste jaar mee draaien in het CBRE Traineeshipprogramma.

Tijdens het Traineeship wordt jou de mogelijkheid geboden om met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, professionele trainingen te volgen en jouw netwerk uit te breiden. Alles om de jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen. Je maakt deel uit van een groep jonge professionals. Samen leren jullie onze organisatie en de sector door en door kennen, daarnaast wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze junioren/trainee’s elkaar en collega’s ook in een informele sfeer beter leren kennen, dit kan tijdens de verschillende borrels, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.

Het programma start tweemaal per kalenderjaar: op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.

Wie worden je teams?

Capital Markets

De afdeling Capital Markets bestaat uit ongeveer 35 personen. Gezamenlijk houden zij zich bezig met de commerciële begeleiding en advisering in aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, net als de coördinatie van due dilligence trajecten.

Capital Advisors

Capital Advisors bestaat uit 6 personen en biedt cliënten strategisch advies ten aanzien van (indirecte) beleggingsvraagstukken en/of marktproposities en werkt in dit kader samen met cliënten om de optimale oplossing te vinden ten aanzien van vastgoed en kapitaal gerelateerde behoeften. Naast strategisch advies aan beleggers bieden zij managers ondersteuning bij het structureren, positioneren en promoten van beleggingsproposities.

Debt & Structured Finance

Het Debt & Structured Finance team biedt een breed scala aan vastgoed financierings gerelateerde diensten aan diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Het team sluit nauw aan bij onze andere Europesen en Amerikaanse Debt & Structured Finance divisies.

Valuation & Advisory Services

Het Valuations team bestaand uit 45 personen taxeert kantoren, winkelcentra, residentieel, logistieke, hotels en zorg vastgoed. Het team heeft veel ervaring met de taxatie van zowel single assets als van portefeuilles. Voor portefeuilles adviseren zij ook over portefeuillestrategie en leveren zij performance analyses. Dit doen zij onder andere voor banken, vastgoedfondsen, institutionele beleggers, multinationals en private/ publieke opdrachtgevers.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande mailadres. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.

Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via Elise.vanderkallen@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.