Provast zoekt young professionals

 

Heb je enkele jaren ervaring of heb je (bijna) je master op zak en ben je op zoek naar een volgende stap van je carrière in de vastgoedwereld? Wil je brede ervaring opdoen in een veelzijdige en uitdagende functie? Ter versterking van ons ontwikkelteam zoeken wij talenten met ambitie.

Wat zoeken wij:

Je hebt geleerd projectmatig samen te werken, hebt een commercieel hart en bent in staat om buiten de gebaande paden te denken. Daarnaast verwachten wij een gezonde dosis creativiteit, flexibiliteit en ondernemerschap. Wij zoeken per direct starters en vastgoedontwikkelaars met enkele jaren werkervaring die gedreven zijn om binnen korte tijd zelfstandig projecten te kunnen ontwikkelen. Graag leiden wij jou verder op tot een volwaardige vastgoedontwikkelaar.

Wie ben jij:

De stad is je passie, je leven. Overal waar je komt, zie je kansen om de stad beter, mooier en duurzamer te maken. Dankzij je enorme drive, kennis en skills om mensen in beweging te krijgen, realiseer jij projecten die het verschil maken. Je werkt graag samen met andere collega’s aan toonaangevende projecten voor wonen, werken en verblijven. Dat stimuleert je om het beste uit jezelf te halen. Als onderdeel van een dynamische organisatie met korte lijnen, heb jij direct impact.

Wie zijn wij:

Provast werkt al ruim 37 jaar succesvol in de Nederlandse binnensteden. Je kunt ons kennen van projecten als de Markthal in Rotterdam, Grotius in Den Haag of 2Amsterdam en de Amsteltower in Amsterdam. Meer informatie vindt je op provast.nl

Naast hard werken is er bij Provast uiteraard ook tijd voor ontspanning. We vieren successen met elkaar, lunchen iedere dag samen, gaan op architectuurexcursie, organiseren sportactiviteiten en zijn afgelopen jaar met zijn allen op wintersport naar Oostenrijk geweest. En natuurlijk drinken we op vrijdagmiddag een biertje met elkaar als afsluiting van de week.

Wil jij als vastgoedontwikkelaar aan de slag bij één van de meest succesvolle ontwikkelaars van Nederland? Dan komen wij graag met je in contact. Stuur jouw motivatie en CV aan Simone Paul, spaul@provast.nl.