Projectonwikkelaar – Kondor Wessels Vastgoed

Vacature Projectontwikkelaar
Klaar voor de kickstart van je carrière als projectontwikkelaar? Kondor Wessels Vastgoed zoekt naar ondernemende ontwikkelaars met oog voor vernieuwing en resultaat.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Je bent van initiatie tot oplevering verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ambitieuze projecten. In teamverband werk je aan verwerving, conceptontwikkeling en de realisatie van projecten. Je leert het volledige proces te overzien op zowel technisch als organisatorisch niveau en bent door je sociale en communicatieve aard in staat verschillende partijen binnen het proces aan te sturen.

MUST HAVES
• Je beschikt over (of hebt uitzicht op) een academisch afgeronde studie in de richtingen bouwkunde, planologie, sociale geografie of bouwtechnische bedrijfskunde
• Je bent een creatieve denker en beschikt over een goed analytisch en conceptueel vermogen
• Je bent van nature ondernemend
• Je werkt markt- en resultaatgericht
• Je beschikt over de nodige bouwkundige kennis
• Je bent sociaal en communiceert makkelijk

WAT JE VAN ONS MAG VERWACHTEN
✓ Werkervaring bij een van de grootste Bouw & Vastgoed concern in Nederland
✓ Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden afhankelijke van achtergrond, ervaring en toegevoegde waarde
✓ De ruimte om zelfstandig te kunnen werken met grote verantwoordelijkheid
✓ De vrijheid mee te denken en nieuwe projecten en ideeën aan te dragen
✓ De mogelijkheid tot een lease auto
✓ 43 vakantiedagen

OVER KONDOR WESSELS VASTGOED (VOLKERWESSELS)
Kondor Wessels Vastgoed is met een team van 15 mensen de ontwikkelaar van projecten als De Pier van Scheveningen en het grootste klushuizenproject met awardwinnend concept ‘DeFlat Kleiburg’. Daarnaast houdt zij zich bezig met grootschalige gebiedsontwikkelingen en kleinschalige residentiele ontwikkelingen in de Randstad. De projecten die Kondor Wessels Vastgoed aanpakt hebben betekenis, zijn vernieuwend en geven blijk van durf en creativiteit.
Als een van de ruim 120 ondernemingen maakt zij deel uit van een prachtig beursgenoteerd concern. Kondor Wessels Vastgoed werkt zelfstandig, maar hoort bij het decentraal georganiseerde ‘Koninklijke VolkerWessels Stevin N.V.’

INTERESSE?
Stuur je motivatie en CV naar info@kondorwessels.nl, t.a.v. statutair directeur ir. W.A. Gaymans (Willem). Voor meer informatie over Kondor Wessels Vastgoed zie www.kondorwessels.nl.