Junior technical manager (fulltime)

Ben jij die gedreven starter die toe is aan zijn/haar tweede stap binnen het technisch beheer van commercieel winkelvastgoed? Dan biedt ons Property Management Retail team je de perfecte plek om je verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?

In deze functie maak je kennis met alle aspecten van het technisch beheer van commercieel winkelvastgoed en is er de mogelijkheid om op termijn door te groeien binnen de organisatie.
Je houdt je in deze functie onder supervisie van een ervaren Technical Manager onder andere bezig met de coördinatie en monitoring van (installatie)technische en bouwkundige onderhoudswerkzaamheden die derden uitvoeren aan het commerciële winkelvastgoed van onze cliënten. Je assisteert hiertoe de Technical Manager die fungeert als het aanspreekpunt voor huismeesters/locatiemanagers en vergezel je hem bij inspecties en (periodieke) locatiebezoeken. Ook ondersteun je de Technical Manager bij het opstellen van onderhoudsbegrotingen en periodieke managementrapportages. Afhankelijk van jouw eigen initiatief en groeisnelheid zul je naar mate de tijd vordert steeds meer zaken zelf kunnen oppakken en groeit jouw zelfstandigheid in het team.

Als Junior Technical Manager maak je deel uit van een zogeheten Account Team dat verantwoordelijk is voor een vastgoedportefeuille. Doel van dit team is het optimaliseren van de waarde van het vastgoed dat onze cliënten aan ons hebben toevertrouwd.

 Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Technical Manager eruit:

Een werkdag van een (Junior) Technical Manager is nooit hetzelfde. De dynamiek die bij deze functie komt kijken maakt het werk dan ook zo uitdagend. Aangekomen op kantoor, of onderweg naar kantoor kan de invulling van de dag er zomaar anders uitzien omdat zich een urgentere situatie voordoet dat voorrang heeft. In de ochtend start je met het doornemen van je mails en prioriteer je de binnengekomen zaken.

Offertes die moeten worden opgevraagd of zaken die moeten worden uitgezet pak jij direct op en spart hierover met de Technical Manager, indien nodig of gewenst. Gedurende de ochtend manage je de lopende zaken en opdrachten zodat alles conform afspraak en verwachting van de betrokken partijen verloopt. Voor je het weet is het alweer tijd voor de lunch. Het is mooi weer, dus je besluit om met een aantal collega’s buiten de deur op een terras te gaan lunchen.

Weer terug op kantoor reserveer je alvast een poolauto voor een aantal afspraken die je aan het einde van de week op locatie hebt. Daarnaast communiceer je veelvuldig met de collega’s binnen het account team om zaken op elkaar af te stemmen. Je bereidt afspraken voor de komende dag voor en neemt de belangrijke lopende zaken nog even door of er niks over het hoofd is gezien. Op naar huis, wat zal morgen brengen?

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in het bezit van minimaal een mbo-/hbo-diploma in een bouwkundige/technische richting;
  • Je hebt gedegen bouwkundige/technische kennis;
  • Je hebt 0 tot max. 2 jaar werkervaring in de techniek;
  • Je bent integer, kwaliteitsbewust en in het bezit van een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je kan zowel zelfstandig als goed binnen een team functioneren;
  • Je bent bereid ook de niet technische facility services zoals schoonmaak en beveiliging te managen;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat mensen te overtuigen;
  • Je hebt al ervaring met een financieel management systeem (ervaring met Yardi is een pré) en met het beoordelen van facturen;
  • Je kunt begroten en begrijpt meerjaren onderhoudsbegrotingen;
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, de CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wie wordt je team?

Binnen het Property Management team wordt er hard gewerkt en is er een hoog niveau van dienstverlening. Een stapje extra doen voor de klant is vanzelfsprekend, maar waar zeker ook oog is voor elkaar. Balans tussen professionaliteit en het menselijke, sociale component vinden wij heel belangrijk. Het team is een diverse groep professionals met verschillende achtergronden, leeftijden en interesses, met het gemeenschappelijk doel: onze opdrachtgevers van A tot Z servicen.

Property Management is de grootse afdeling binnen CBRE Nederland en bestaat uit 120+ personen. Voor onze nationale en internationale cliënten beheren wij een groot aantal kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra met als belangrijkste doel de waarde van deze vastgoedobjecten te optimaliseren. Onze cliënten zijn particuliere en institutionele beleggers uit zowel binnen- als buitenland. De verantwoordelijkheid over de portefeuille is onderverdeeld in accountteams. Deze teams behartigen op een proactieve manier de belangen van de opdrachtgever en haar huurders. De accountteams worden ondersteund door de Business Support Group.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 600+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een nieuw, innovatief kantoor onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in, geven we ondernemerschap de ruimte en werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van mij een reactie.

Nog vragen? Ik beantwoord ze graag via daphne.douwes@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.