junior Projectontwikkelaar – Open Development

Talentvolle junior Projectontwikkelaar gezocht!

Sinds de oprichting in 2012 ontwikkelt OPEN inspirerende gebouwen in de stad. Voor wonen, werken en leisure. We ontwikkelen met ervaring en passie, zijn integer en doen dit voor eigen rekening en risico. We zijn jong, ondernemend en eigenwijs. En vol ambitie.
Sinds de succesvolle start van de onderneming zijn de ontwikkelingsactiviteiten uitgebreid met vastgoedexploitatie. Hiermee zoeken we een optimale balans in
ontwikkeling, kwalitatief beheer en rendement. Voor de groei nemen we grondposities in, kopen we bestaand vastgoed en (her)ontwikkelen we voor eigen
portefeuille.
De organisatie kenmerkt zich als energiek, ondernemend, open, creatief en met veel ruimte voor eigen initiatief en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Samen met een groeiend team en externe partners kun je bijdragen aan de ontwikkeling, bouw en
exploitatie van een groeiende vastgoedportefeuille.

Wil jij een rol vervullen binnen deze groeiambities en jezelf ontwikkelen? Wacht niet langer en solliciteer!

Wat ga je doen?
Als junior projectontwikkelaar ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van binnenstedelijke projecten. Je bent betrokken bij de projecten, samen met een team van specialisten, vanaf de acquisitie en eerste ontwerpfase tot en met de start van de bouw. Ook zal je bijdragen tijdens de bouw- en de exploitatiefase, zodat je ervaring krijgt met alle facetten van vastgoed ontwikkeling en investeringen. Je zult
voornamelijk bezig zijn met processen initiëren, het bijstellen van exploitaties en contractmanagement. Je werkt zelfstandig, handelt proactief, bent ondernemend en bent de baas over het proces.

Wat zijn jouw kwaliteiten?
Je hebt een MSc opleiding in Architecture, Building and Planning of Management in the Built Environment. In de basis ben je analytisch, commercieel onderlegd en communicatief vaardig. Je beschikt over cijfermatig inzicht, denkt in oplossingen, hebt een flexibele werkwijze en je bent ondernemend. Er is veel ruimte om verder te bouwen aan deze kwaliteiten en je allround te ontwikkelen tot vastgoed professional.

Waar kom je te werken?
Vanaf de acquisitie, de initiatieffase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt OPEN alle zorg en verantwoordelijkheid op zich. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze gebouwen samen met ons team en partners. Ons kantoor staat nabij het Amsterdamse Bos aan de Cuserstraat in Amsterdam, maar het werkgebied is gelegen in de gehele Randstad.

Wat kan je van ons verwachten?
Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een goed salaris en dito arbeidsvoorwaarden te bieden hebben. Je komt te werken in een dynamische onderneming waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en groei.

Wil je werken bij OPEN?
We dagen je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op de rol die je voor jezelf ziet binnen OPEN. Als onze visies aansluiten nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek.
Stuur jouw sollicitatie per e-mail naar info@opendevelopment.nl
Wil je eens kennismaken of meer weten? Kom eens langs voor een kop koffie.