Junior Projectontwikkelaar

Werken bij Local is anders. Wij zijn een klein, gedreven team dat trots is op ons resultaat: de stad beter maken. Een toekomst creëren waarin we zelf willen wonen, werken en heel veel andere dingen doen. Wij werken zoals we ontwikkelen: samen met elkaar en met anderen, duurzaam en innovatief. Aan projecten die echt het verschil maken. Dat betekent dat je als Junior Projectontwikkelaar bij Local een unieke kans krijgt om ontwikkeltrajecten van A tot Z te leren coördineren. Niet in stukjes, maar van idee tot oplevering en van het eerste gesprek tot het laatste contract.

De Locals vormen samen een gedreven team wat energie krijgt van deadlines halen, maar ook samen successen viert. Wij zoeken een nieuwe Local die in onze missie gelooft, die het verschil wil maken en die veel wil leren. En niet op zoek is naar een lease-auto, maar begrijpt dat als je duurzaam zegt, je ook duurzaam moet doen. Met kennis van de plek, liefst op de fiets en samen met gebruikers.

Samenwerken, kennis delen en nieuwsgierig zijn zit in je DNA. En je wilt echt iets bijdragen aan de stad. Kijk voor onze projecten op: www.local.nl

Nog niet klaar met studeren, maar wel enthousiast? Local staat ook open voor een afstudeerstage.

Stuur een email met CV die het verschil gaat maken naar Noor Verwoerd: nv@local.nl.