Functie omschrijving Junior Projectmanager voor internationale vastgoedinvesteerder in Amsterdam

FS NL Holdings BV (FS NL) is een 100% dochter van de First Sponsor Group Limited, een beursgenoteerd vastgoedfonds uit Singapore, dat sinds 2015 actief is in Nederland. Vanwege de sterke groei van de organisatie zoeken wij een Junior Projectmanager. Vanuit ons kantoor in Amsterdam maak jij als junior deel uit van een dynamisch en enthousiast team en werk je mee aan de verdere uitbouw van de vastgoed portefeuille in Europa. Is jouw Engels uitstekend, ben je analytisch sterk en acteer jij graag proactief? Als je daarnaast ook nog humor hebt komen wij graag met jou in contact!

In deze uitdagende functie als Junior Projectmanager heb je een faciliterende rol bij de realisatie van de diverse projecten in Nederland en daarbuiten. Je werkt samen met de Head of Projects en denkt mee in de haalbaarheid van de voorgenomen transformaties, renovaties en nieuwbouw ontwikkelingen die zich met name op kantoren, hotels en woningen richten. Bij de uitvoering van de projecten ben je direct betrokken door je aanwezigheid in de bouwvergaderingen en het aansturen van de diverse (internationale) projectpartners. Daarnaast stem je intern de projecten af en houd je jouw internationale collega’s in Singapore en China op de hoogte. Tevens monitor je de budgetten nauwkeurig en stem je de verwachtte cashflows af met de afdeling Finance. Een aantal keer per jaar komt het management uit Singapore naar Nederland, naast het deelnamen aan, verzorg je ook de voorbereiding van deze meetings.

Gewenst functieprofiel Junior Projectmanager voor internationale vastgoedinvesteerder in Amsterdam
• Je bent bouwkundige opleiding HBO of WO niveau afgerond
• Je bent secuur en pragmatisch
• Je wilt graag werken in een internationale omgeving en bent goed in Engels
• Collegialiteit en humor zijn een sterke pré

Bedrijfsprofiel
De Nederlandse vestiging van First Sponsor Group is in 2015 opgericht en sindsdien zijn er vele succesvolle acquisities gedaan. Naast diverse kantoorgebouwen (Delta Lloyd) en hotels (o.a. Bilderberg Hotelgroep), zijn daar onlangs de hotels Hilton in Rotterdam en Meridien in Frankfurt aan toegevoegd. Het kantoor van FS NL in Nederland heeft de taak acquisities te begeleiden, de alsmaar omvangrijker wordende portefeuille te managen en de diverse projecten te realiseren. De organisatie bestaat uit drie afdelingen; Finance (financiële rapportage), Operations (beheer van portefeuille) en Projects (ontwikkelingen en grootschalige renovaties). Het team bestaat momenteel uit 9 gedreven en energieke collega’s. De sfeer is open en transparant. Het team is in ontwikkeling en het is daarom prettig als je zelf mee vorm geeft aan de verdere groei van de organisatie.

Enkele projecten: De Oliphant – Amsterdam The Terraced Tower – Rotterdam (http://www.1st-sponsor.com.sg/boompjes-55-and-57.html)

Arbeidsvoorwaarden Junior Projectmanager voor internationale vastgoedinvesteerder in Amsterdam
Geboden wordt een uitdagende dynamische functie met veel vrijheid bij een internationale organisatie met een uitstekende naam. Je ontvangt een salaris afhankelijk van je ervaring. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een prima pensioen, telefoonvergoeding en een bonusregeling. Je krijgt volop de kans om je verder te ontwikkelen en met onze ambitieuze opdrachtgever mee te groeien. Als jouw rol succesvol is, ontvang je na je aanvankelijke jaarcontract een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
Wil jij graag reageren op deze vacature, of wil je meer informatie over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Bert Sandberg (Head of Projects bij 1st Sponsor) via het mobiele telefoonnummer 06 – 427 22 814 of mail je CV naar bert.sandberg@1st-sponsor.nl