Junior/Medior Research Consultant – Savills

Savills is op zoek naar een Junior/Medior Research Consultant voor de afdeling Research

Vind jij het leuk om bij te dragen aan het oplossen van strategische vraagstukken voor onze teams en externe klanten? Haal jij energie uit het maken van hoogwaardige analyses en rapportages en het verder bouwen aan een afdeling?

Savills Consultancy is opgesplitst in 3 afdelingen: Valuations, Research en Consultancy. De afdeling Research heeft als belangrijkste taak het bijeenbrengen van kennis over alle aspecten van de vastgoedmarkt om hiermee de besluitvorming van onze klanten, zowel intern als extern, optimaal te ondersteunen. Daarom heeft deze afdeling binnen Savills een belangrijke spilfunctie op het gebied van de strategische informatievoorziening. Alle gegevens worden vastgelegd in onze database. Op basis hiervan beschrijft en analyseert de afdeling alle trends & ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Daarnaast is Research verantwoordelijk voor de interne en externe kennisverspreiding.

De afdeling Research is bezig met het maken van een kwaliteitsslag op het bestaande, stevige fundament. Hiervoor zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te helpen bouwen naar verdere professionaliteit.

Wat heb jij te bieden?

• Afgeronde wetenschappelijke opleiding (planologie, sociale geografie, economie, real estate, housing, bedrijfskunde (MBA), business analytics etc.);
• 0 – 2 jaar junior, 3 – 5 jaar medior;
• In staat om snel data te verwerken en om te zetten naar vlijmscherpe analyses;
• Je hebt een uitstekend analytisch vermogen en je kan secuurheid combineren met het werken met deadlines;
• Je weet prioriteiten te stellen, bent integer, creatief, gedreven en enthousiast;
• Goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels;
• Goede kennis van Microsoft Office, ervaring met Indesign en GIS is een pré;

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gehoord en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 700 kantoren en 30.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt. Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

Interesse

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annejet Remmelzwaal via
vacatures@savills.nl.