Junior/Medior Consultant Investments – Savills

Savills is op zoek naar een Junior/Medior Consultant voor de Investments afdeling.

Ben jij commercieel vaardig en analytisch ingesteld, vind jij het leuk om de spil te zijn in een vastgoedtransactie? Dan is deze functie als Consultant binnen de afdeling Investments perfect voor jou.

Wat houdt de functie in?

De afdeling Investments adviseert en begeleidt beleggers in aan- en verkooptrajecten. Onze Investments afdeling is opgedeeld in drie teams: Sales, Acquisitions en Alternative Investments. Voor het Acquisitions team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Als Junior/Medior Consultant in het Acquisitions team ben je vanaf initiatie tot aan closing betrokken bij de transactie. Je zal je bezig houden met het analyseren van objecten en portefeuilles; het opstellen van marketing materiaal en presentaties; het financieel modelleren van de proposities; ondersteuning bij commerciële onderhandelingen en het uitbrengen van biedingen; begeleiding van een due dilligence proces en closing van de transacties en het opbouwen en onderhouden van een netwerk.

Wat heb jij ons te bieden?

• Je hebt een afgeronde vastgoed gerelateerde HBO of WO opleiding;
• Je hebt 0 tot 5 jaar werkervaring in het vastgoed;
• Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytisch vermogen en gaat accuraat te werk;
• Je bent creatief en beheerst het maken van modellen, presentaties en rapportages;
• Je bent communicatief vaardig en beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
• Je bent commercieel en een echte teamplayer;
• Je bent assertief en proactief.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan in een internationale werkomgeving waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en samenwerking, kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling en humor centraal staan. Uiteraard horen een passende honorering en een aantrekkelijk secundair arbeidsvoorwaardenpakket hier ook bij.

Als Junior/Medior Consultant maak je ook deel uit van het Savills Young Professional team, welke jaarlijks diverse activiteiten organiseren waar vergroten van netwerk, ontwikkeling en plezier centraal staat.

Savills

Savills is een wereldwijde vastgoeddienstverlener met 600 kantoren en 35.000 werknemers, in meer dan 60 landen. Ons internationale netwerk en onze expertise is echter niet hetgeen ons onderscheidt.

Wij geloven dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken en zorgen voor een langdurige en optimale samenwerking.

Savills.
Property starts with people.

Interesse

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Annejet Remmelzwaal. Je sollicitatiebrief met CV kun je per e-mail sturen naar: vacatures@savills.nl.