Junior financieel-strategisch adviseur gebiedsontwikkeling

Ondernemende, eigenzinnige, startende adviseur met 0 – 2 jaar werkervaring.

We zijn Rebel in 2002 gestart omdat we op eigen wijze wilden bijdragen aan een betere wereld. Namelijk door het realiseren van impactvolle projecten. Inmiddels werken we met ruim 200 Rebels vanuit zeven kantoren op vier continenten aan spraakmakende projecten in maatschappelijk relevante sectoren zoals vastgoed, infrastructuur, mobiliteit, duurzaamheid en zorg.

 Van ontwikkel-/portefeuillestrategieën en businesscases richting uitvoering

Het team waarin je gaat werken adviseert en begeleidt publieke en private partijen bij het realiseren van hun projecten in (binnenstedelijke) gebiedsontwikkeling en vastgoed. Onze bijdrage daarin heeft vaak te maken met financiële haalbaarheid, strategie en financiering. Dat doen we als adviseur van alle partijen ‘in het veld’: gemeenten, provincies, rijksoverheid, woningcorporaties, zorginstellingen, beleggers, ontwikkelaars en bouwers. Soms nemen we zelf het initiatief tot een ontwikkeling.

Recente voorbeelden

Profiel

Zorg jij samen met ons voor intelligente, creatieve, onorthodoxe oplossingen om gebiedsontwikkeling te verbeteren, waarbij je financiële skills combineert met strategisch inzicht? Dat ben jij de perfecte aanvulling op ons team.

We zijn op zoek naar een junior consultant met de volgende kwaliteiten:

  • Een afgeronde Master, bij voorkeur in de richting van (ruimtelijke) economie, finance of gebiedsontwikkeling;
  • 0-2 jaar werkervaring;
  • Interesse in de financiële kant van gebiedsontwikkeling, vastgoed of ruimtelijk-economische ontwikkeling;
  • Heldere communicatie in woord en beeld;
  • Strategisch inzicht, kan goed verbanden leggen en is ‘content driven’;
  • Eigenzinnig, nieuwsgierig, zelfstandig, ondernemend en maatschappelijk betrokken;

Ons aanbod

Een leuke, afwisselende baan in een creatieve, ondernemende omgeving met inspirerende collega’s. Een omgeving waarin je maximale ruimte, kansen en ondersteuning krijgt om jezelf te ontwikkelen. Zo hebben we een Rebel-academy opleidingsprogramma wat je in je eerste jaar volgt. Daarnaast bieden we je ook de ruimte om externe opleidingen te volgen. Je opereert vanuit onze vestiging in het centrum van Rotterdam waar je deel uitmaakt van een enthousiaste Rebel community die diverse activiteiten organiseert zoals studiereizen, sportevenementen, hackatons etc. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, een goed salaris en de mogelijkheid om mede-ondernemer te worden in ons Rebel-team.

Ben jij een Rebel?

Ben je een Rebel of word je een Rebel? Een beetje van allebei. Je moet het in je hebben. Maar als je nog een beetje grijs bent, dan verven we je Rebel-rood. Stuur dan uiterlijk 6 juni een motivatiebrief met daarbij je CV en cijferlijsten van je Master en Bachelor naar steven.hamming@rebelgroup.com. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Steven Hamming via mail of op +31 6 39 77 44 25.

We bedienen in dit team van Rebel alleen Nederlandstalige klanten, je hebt daarom goede beheersing van de Nederlandse taal nodig.