Junior Consultant Development Management

Ben jij die gedreven starter die alle ins en outs wil leren over uiteenlopende nieuwbouw, renovatie en transformatievraagstukken van commercieel vastgoed? En zorg jij ervoor met creatieve ideeën dat het vastgoed stijgt in aantrekkingskracht en weer klaar is voor de toekomst? Dan biedt ons Development team jou de perfecte leerschool.

 

Wat ga je doen?

Als Junior Consultant bij Development Services werk je in een enthousiast en professioneel team van ongeveer 50 mensen dat zich door heel Nederland bezighoudt met de (her)ontwikkeling, upgrading of transformatie van vastgoed. Specialisten op het gebied van architectuur, business cases, duurzaamheid, installatietechniek, bouwkosten en projectmanagement. We werken samen op een open en eerlijke manier, waarbij een eigen mening wordt gewaardeerd. Plezier in het werk staat voorop!

Jij bent de ontwikkelaar in een adviserende rol. Je ontwikkelt business cases en haalbaarheidsstudies voor uiteenlopende renovatie, transformatie- & ontwikkelvraagstukken waarbij jij verantwoordelijk bent voor analyses van de markt en gebouw, de vertaling hiervan in een concept ontwikkeling en het op stellen van de bijbehorende business case in samenwerking met een brede groep van onze collega’s, ook buiten Development Services. Naast het ontwikkelen van deze plannen voeren we ook een groot deel uit van deze plannen. Ook daar heb je een belangrijke rol in tijdens de planvorming én uitvoering van grootschalige projecten. Zo waren we bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de volledige casco herontwikkeling van één van de ING gebouwen in Amsterdam Zuidoost, waarbij wij als team het renovatieconcept hebben bedacht én uitgevoerd. Wij halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere, hoogwaardige en vooral haalbare oplossingen voor onze opdrachtgevers.

CBRE heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Het hoofdkantoor is Amsterdam waar we elkaar met regelmaat ontmoeten, maar we hechten veel waarde aan werken waar je het meest effectief en efficiënt bent. Als Development Services zijn we actief in alle steden waardoor je alle flexibiliteit hebt om te werken waar je wilt.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Consultant eruit:

Het is druk op de weg, dus je begint je werkweek thuis; lekker ontspannen aan de keukentafel met een goede kop koffie. Nadat je de belangrijkste mails en belletjes hebt gedaan stap je in de auto naar kantoor, want je hebt een overleg met een aantal collega’s waarmee je samen een herontwikkelingsconcept aan het ontwikkelen bent voor een verouderd kantoorgebouw in hartje Rotterdam. Als je op kantoor bent bel je met een van de collega’s die gespecialiseerd is in de woningmarkt om inzicht te krijgen of en welke woningtypes er mogelijk geschikt zouden zijn voor de herontwikkeling van het gebouw waar je mee bezig bent.

In de middag ga je aan de slag met wat analyses, die je later die middag in een korte brainstorm sessie bespreekt met je collega’s. Terug naar huis rijd je langs dat leegstaande kantoorpand waar je collega het over had om alvast een eerste indruk te krijgen. In je gedachte poppen er meteen allerlei mooie oplossingen op wat je met het gebouw zou kunnen doen, waar je later een verdere uitwerking aan gaat geven.

 

Ben jij dit?

–        Je wordt enthousiast van het creëren van mooie projecten

–        Niet bang om je uit te spreken en ergens iets van te vinden

–        Handen uit de mouwen

–        Gevoel voor humor

–        Werkt graag met mensen

–        Zelfstandig en secuur

–        Tikkeltje eigenwijs

 

En beheers je dit?

–        SketchUp

–        Adobe Creative Suite (is een pré, niet vereist)

–        AutoCAD 2D

–        Microsoft Excel

–        Engelse taal

–        WO diploma op het gebied van architectuur of bouwkunde

 

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien

In ons traineeshipprogramma ga je aan de slag in een van onze junior functies. Je zult 80% van je tijd volwaardig aan de slag gaan als Junior Consultant. De andere 20% van je tijd besteed je aan jouw Traineeship. Tijdens het Traineeship word je de mogelijkheid geboden om met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines samen te werken, professionele trainingen te volgen en jouw netwerk uit te breiden. Alles om de jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen. Je maakt deel uit van een groep jonge professionals. Samen leren jullie onze organisatie en de sector door en door kennen, daarnaast wordt er aandacht besteed aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze junioren elkaar en collega’s ook in een informele sfeer beter leren kennen, dit kan tijdens de verschillende borrels, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.

Het programma start tweemaal per kalenderjaar: op 1 maart en 1 september, maar natuurlijk kun je het hele jaar door bij ons starten en ga je mee in het eerstvolgende Traineeship.

 

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

 

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer dan via onderstaande button. Binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze recruiter Anne de Boer beantwoordt ze graag via nlrecruitment@cbre.com of (020) 626 26 91.