Junior Construction Manager

Ben jij die gedreven starter die alle ins en outs wil leren over het bouwen en verbouwen van commercieel vastgoed?  Zorg jij ervoor dat dit vastgoed stijgt in aantrekkingskracht en in waarde weer klaar is voor de toekomst? Dan biedt ons Development Services team je de perfecte leerschool.

Wat ga je doen?

In deze functie ga je verschillende projectteams ondersteunen tijdens het ontwerpen en uitvoeren van renovatie- en herontwikkelingsprojecten, van het eerste initiatief tot en met de oplevering. De projecten variëren van een kleine verbouwing tot volledige nieuwbouw van bijvoorbeeld kantoren, winkels, hotels of woningen. Als Junior Construction Manager ondersteun je de Construction Manager zo veel mogelijk bij de aansturing van ontwerp- en bouwteams. Hierbij moet je denken aan het monitoren van de planning en het schrijven van maandelijkse voortgangsrapportages. Daarnaast begeleid je tijdens de uitvoering van je projecten de bouw en zorg je dat de uitgevoerde kwaliteit overeenkomt met de contractuele afspraken die daarover gemaakt zijn.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Junior Construction Manager eruit:
Het is druk op de weg, dus je begint je werkweek thuis; lekker ontspannen aan de keukentafel met een goede kop koffie. Nadat je mail is weggewerkt, actualiseer je het meer- en minderwerkoverzicht van een groot renovatieproject in Amsterdam. Om 13:00 heb je de bouwvergadering met de aannemer; een vergadering die jij moet notuleren, dus het is belangrijk dat je de feiten kent.

’s Morgens heb je samen met je collega eerst nog overleg met de architect van een ander project om het uiterlijk van de nieuwe vliesgevel in de entreehal te bepalen. Belangrijk, want het wordt een prominent onderdeel van de manier waarop je straks het vernieuwde gebouw beleeft en het budget is beperkt, dus het is zaak dat jullie met creatieve oplossingen komen!

Aan het einde van de dag stuur je meteen nog even het verslag rond van de bouwvergadering en vraag je twee specifieke offertes op van verschillende materialen bij gevelleveranciers. In de auto bel je met je collega om de bouwvergadering te evalueren en bespreek je de agenda van de volgende dag.

Wat heb je ons te bieden?

  • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma op het gebied van bouwkunde of vastgoed;
  • Je hebt affiniteit met een consultancy of ontwikkelaarsrol;
  • Je kunt effectief schakelen tussen de vereiste niveaus van programma, project- en procesmanagement;
  • Je bent een leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking;
  • Je bent commercieel en overtuigingskracht zit in je systeem;
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dit hebben wij jou te bieden!

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.
Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Over het team!

Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van (her)ontwikkeling, renovatie, installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en project management. Het team werkt voor onze opdrachten integraal samen met bijna alle afdelingen binnen CBRE. We halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen voor onze opdrachtgevers.

We geloven in een werkomgeving die uitgaat van eigen verantwoordelijkheid onder het motto “Werken bij CBRE is een feest, je moet alleen wel zelf de slingers ophangen”.

Over CBRE Advisory

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 480 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.