Ben jij die gedreven starter die alle ins en outs wilt leren over het bouwen en verbouwen van commercieel vastgoed?  Zorg jij ervoor dat  dit vastgoed stijgt in aantrekkingskracht en in waarde weer klaar is voor de toekomst? Dan biedt ons Development Services team je de perfecte leerschool.

Wat ga je doen?

In deze functie ga je verschillende projectteams ondersteunen tijdens het ontwerpen en uitvoeren van renovatie- en herontwikkelingsprojecten, van het eerste initiatief tot en met de oplevering. De projecten variëren van een kleine verbouwing tot volledige nieuwbouw van bijvoorbeeld kantoren, winkels, hotels of woningen. Als Junior Construction Manager ondersteun je de Construction Manager zo veel mogelijk bij de aansturing van ontwerp- en bouwteams. Hierbij moet je denken aan het monitoren van de planning  en het schrijven van maandelijkse voortgangsrapportages. Daarnaast begeleid je tijdens de uitvoering van je projecten de bouw en zorg je dat de uitgevoerde kwaliteit overeenkomt met de contractuele afspraken die daarover gemaakt zijn.

Zo ziet jouw gemiddelde dag als Junior Construction Manager eruit:

Het is druk op de weg, dus je begint je werkweek thuis; lekker ontspannen aan de keukentafel met een goede kop koffie. Nadat je mail is weggewerkt, actualiseer je het meer- en minderwerkoverzicht van een groot renovatieproject in Amsterdam. Om 13:00 heb je de bouwvergadering met de aannemer; een vergadering die jij moet notuleren, dus het is belangrijk dat je de feiten kent.

’s Morgens heb je samen met je collega eerst nog overleg met de architect van een ander project om het uiterlijk van de nieuwe vliesgevel in de entreehal te bepalen. Belangrijk, want het wordt een prominent onderdeel van de manier waarop je straks het vernieuwde gebouw beleeft en het budget is beperkt, dus het is zaak dat jullie met creatieve oplossingen komen!

Aan het einde van de dag stuur je meteen nog even het verslag rond van de bouwvergadering en vraag je twee specifieke offertes op van verschillende materialen bij gevelleveranciers. In de auto bel je met je collega om de bouwvergadering te evalueren en bespreek je de agenda van de volgende dag.

Wat heb je ons te bieden?

– Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma op het gebied van bouwkunde of vastgoed;
– Je hebt affiniteit met een consultancy of ontwikkelaarsrol;
– Je kunt effectief schakelen tussen de vereiste niveaus van programma, project- en procesmanagement;
– Je bent een leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking;
– Je bent commercieel en overtuigingskracht zit in je systeem;
– Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat hebben we jou te bieden?

CBRE wil jong talent een podium bieden. Je krijgt dan ook bij de start van je carrière veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen. Als Young Professional maak je onderdeel uit van het Young Professionals programma van CBRE, waar business en pleasure worden gecombineerd!

Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld  activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

Wie wordt je nieuwe werkgever?

CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te zien en te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 80.000 medewerkers verspreid over 450+ kantoren in 70 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Vanaf het voorjaar van 2019 krijgt CBRE een nieuwe vestiging in de schinkelbuurt te Amsterdam, wat tevens ons nieuwe hoofdkantoor wordt, genaamd The CORE. Met dit kantoor slaan wij een nieuwe weg in en  werken we intensiever met opdrachtgevers en elkaar samen.

Wil jij een real career in real estate?

Solliciteer en binnen twee weken ontvang je van ons een reactie.

Nog vragen? Onze Senior Recruiter Daphne Douwes beantwoordt ze graag via daphne.douwes@werkenbijcbre.nl of (020) 626 26 91.