Inhousedag APPM 2 Juni

Nederland mooier maken. Dat is waar APPM voor staat en gaat. We werken aan opgaven in stedelijk én landelijk gebied. En komen met innovatieve oplossingen voor de werkvelden stedelijke ontwikkeling, water, energie, mobiliteit, landelijk gebied en infrastructuur. Met visie, passie en moed werken zo’n 100 APPMers aan de toekomst. Van het prille idee tot en met de schop in de grond. We leiden complexe projecten, processen en programma’s. Ontwikkelen visies en strategieën vanuit onze inhoudelijke kennis. En adviseren over organisatorische en bestuurlijke vraagstukken. Zo maken we Nederland elke dag een beetje mooier.

Werken met plezier staat bij ons altijd voorop. Wij zijn ervan overtuigd dat je het best werkt als je gelukkig bent. Dat betekent dat je veel vrijheid krijgt om te bepalen hoe, vanuit waar en aan welke onderwerpen je werkt. Naast plezier op de werkvloer zijn er de jaarlijkse legendarische koersdagen en regelmatig de ontwikkeldagen, waarin we op bijzondere locaties inspiratie en kennis delen en elkaar beter leren kennen. Daarnaast is er voor ieder wat wils in de vorm van borrels, sportieve activiteiten (wintersport, wielrennen, tennissen, voetballen en hardlopen), etentjes en nog veel meer.

Ben je erbij? Geweldig! Je kunt je aanmelden via het contactformulier met deze link: https://www.appm.nl/event/inhousedag-appm-rotterdam
Wacht daar niet te lang mee, want er is een beperkt aantal plekken.

Hopelijk tot 2 juni!