Fakton zoekt Werkstudent Vastgoed- en Publieke markt (8uur /NL)

In de eindfase van je studie en tegelijkertijd werkervaring opdoen? Bij Fakton Executives bieden wij talentvolle studenten graag de kans voor een stage of een plaats om projecten te doen. Je wordt hierbij begeleid door onze ervaren collega’s, zodat jouw aankomende carrière alvast een enorme boost krijgt en je ervaring kan opdoen in het werkveld.

Wat doet Fakton Executives?

Fakton Executives zijn zeer bekwame interim managers, inzetbaar op kortlopende en langdurige interim functies. Zij werken voor overheden, bouwbedrijven, banken, beleggers en corporaties aan afgebakende complexe opdrachten. Alle Fakton Executives hebben hun sporen ruimschoots verdiend in de vastgoed- en/of publieke markt.

Of het nu gaat om het implementeren van asset management voor een corporatie, het managen van een project of een gebiedsontwikkeling of een leidinggevende interim functie binnen een gemeente; Fakton Executives beschikt over zeer ervaren senior interim managers die diverse rollen kunnen invullen bij opdrachtgevers.

Een bijdrage leveren die er echt toe doet op het gebied van veerkrachtige stedelijke leefomgevingen en vitale vastgoedorganisaties; dat is waar Fakton voor staat!

Fakton Executives zoekt een stagiair/werkstudent voor de analyse van actuele thema’s

Ben jij in de eindfase van je studie en wil je tegelijkertijd werkervaring opdoen? Bij Fakton Executives bieden wij talentvolle studenten graag de kans voor een stage of een plaats om projecten te doen. Je wordt hierbij begeleid door onze ervaren collega’s, zodat jouw aankomende carrière alvast een enorme boost krijgt en je ervaring kan opdoen in het werkveld.

Onderwerpen waar kansen liggen om mee aan de slag te gaan zijn o.a.:

 • Actualiteiten omtrent gemeentelijke projecten en ambities in de ruimtelijke sector
 • Status energietransitie aanpak/plannen binnen gemeenten
 • Linkedin afstruinen naar geschikte kandidaten voor specifieke opdrachten
 • Interne analyses opzetten ten behoeve van inzicht in de werkzaamheden en het netwerk van onze huidige Executives groep
 • Bijdrage leveren aan het organiseren van inhoudelijke bijeenkomsten

Wat heb jij Fakton Executives te bieden?

 • je bent in de laatste fase van je studie op academisch niveau (bijvoorbeeld Economie, Econometrie, Finance, Business Administration, Real Estate Studies of Bouwkunde)
 • je hebt interesse in gebiedsontwikkeling, vastgoed en stedelijke ontwikkeling
 • je hebt commercieel inzicht en weet hier naar te handelen
 • je hebt ambitie; formuleert voor jezelf uitdagende doelstellingen en wil altijd het beste uit jezelf halen
 • je hebt de energie om samen met ons team er volledig voor te gaan
 • je doet net dat beetje extra om het beste uit jezelf te halen en jezelf te ontwikkelen

Interesse?

Als jij jezelf herkent in het voorgaande, maken wij graag kennis met jou! Bel gerust vandaag nog met Evelyn Rademaker voor een eerste kennismaking. Zij is bereikbaar via 06-19878522. Of stuur je CV met jouw motivatie naar e.rademaker@fakton.com. Voor meer informatie over Fakton kun je ook onze website raadplegen www.fakton.com.