Ervaren Projectontwikkelaar

 

Wie zijn wij?

COUP is jong, ambitieus en wij groeien als kool! We zijn een niche speler en doen projecten die we spannend vinden, moeilijk, gaaf of gewoon mooi. We zetten het gebied, de plek of het gebouw centraal en zetten alles op alles om een succesvol project te runnen. Soms is dat nieuwbouw, maar we hebben vooral een groot hart voor bijzondere bestaande gebouwen. Denk aan forten, ketelhuizen, fabrieken, gevangenissen, een subtropisch zwemparadijs. Daar stoppen we niet! Soms nemen we de exploitatie van het gebouw of gebied ter hand; zowel in de tijdelijkheid als permanentie en steeds vaker investeren we zelf. We schuiven daarin op van het adviseren naar het risicodragend ontwikkelen. En daarbij kunnen wij wel wat hulp gebruiken!

Frisse kijk!

We zoeken iemand die het belangrijk vindt om een bijdrage te leveren aan de thema’s die we hebben benoemd: nieuwe collectieven (andere vormen van opdrachtgeverschap), economische transitie (van lineaire naar circulaire economie), klimaatverandering en herontwikkeling van erfgoed. Neem een kijkje op onze website om terug te lezen wat we daar precies mee bedoelen. We zoeken een ervaren projectontwikkelaar die klaar is voor de volgende stap. Je hebt met minimaal ervaring vijf jaar ervaring in binnenstedelijke ontwikkelprocessen. Ervaring in circulaire projecten is een absolute pré. Je kunt een concept vertalen naar een haalbaar project en jouw startpunt is altijd de eindgebruiker. Je bent een self-starter en een echt projectendier! Je neemt de lead en zet de lijn uit en neemt het voortouw in een project. Soms werk je alleen, maar vaak vanuit een teamverband. Je neemt het project ter hand en draagt verantwoordelijkheid van begin tot eind. Denk daarbij aan het volgende takenpakket:

  • Uitvoeren van markt- en locatieonderzoeken;
  • Signaleren van kansen en mogelijkheden;
  • Kansen vertalen naar concrete initiatieven en projecten;
  • Opstellen van haalbaarheidsanalyses;
  • Begeleiden en coördineren van tenderprocessen;
  • Opstellen en uitwerken van voorstellen & overeenkomsten;
  • Onderhouden van contacten met gemeenten, makelaars, aannemers, architecten, woningcorporaties & (potentiële) huurders
  • (Uit)ontwikkelen van projecten;
  • Selecteren van aannemers.

Wie ben jij?

We zijn voor deze functie op zoek naar een kandidaat met een HBO+ niveau. Je bent ondernemend, je signaleert en verzilvert kansen en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je kunt goed rekenen, kunt hoofd- en bijzaken uitstekend onderscheiden en je bent scherp op de details. Je bent klant- en servicegericht en goed in het onderhouden van je contacten. Gezond kritisch, maar met het doel te verbeteren of iets te bereiken. Onze standplaats is Delft, we werken in de hele Randstad en soms ook daarbuiten. We bieden voor deze functie uiteraard een goed salaris met eventueel een bonus.

Interesse?

Mail Yvette (yvette@coup-group.com) met je CV en een toelichting waarom je denkt dat je bij ons bedrijf past. Dat mág natuurlijk in een motivatiebrief, maar ook op een andere manier. Laat je creativiteit de vrije loop.
Mocht je vragen hebben, weet Yvette dan te bereiken op 06-41714787.