Stagiaire, afstudeerder & startende adviseur/bouwprojectmanager

Ben jij een ambitieuze, enthousiaste en communicatiefvaardige masterstudent Management in The Built Environment of pas afgestudeerd? Wil je kennis en ervaring opdoen door te werken aan toonaangevende projecten op het gebied van huisvestingadvies en projectmanagement bij een innovatief, succesvol en snelgroeiend bureau voor huisvestingadvies en bouwmanagement in Amsterdam? En wil je samen met betrokken en enthousiaste collega’s bouwen aan morgen?

Wij zijn met spoed op zoek naar een stagiaire, afstudeerder en starter!

Je kunt ervaring opdoen met het uitvoeren van locatie- en haalbaarheidsonderzoeken, het opstellen van programma’s van eisen, planningen en aanbestedingsstukken en natuurlijk het aansturen van projecten. Je komt in aanraking met alle facetten van huisvestingsadvies, projectmanagement en de door ons eigen bureau opgestelde methode de ‘Building Journey’. De Building Journey is een methode die wij gebruiken om binnen projecten bewust te sturen op gedrag en samenwerking. Wij zoeken een afstudeerder die ons gaat helpen om voor deze methode nieuwe tools te ontwikkelen.

Functie-eisen

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
 • Klantgericht, omgevingssensitief, open, optimistisch en betrokken.
 • Oplossingsgericht, stressbestendig, analytisch, creatief en resultaatgericht.
 • Flexibel en zelfstandig.
 • Leergierig, collegiaal en enthousiast.

Building for Tomorrow

Building for Tomorrow is een innovatief, duurzaam en snelgroeiend bureau. Wij adviseren bij de nieuwbouw of verbouw van complexe, duurzame huisvestingsprojecten en vervullen de rol van onafhankelijk adviseur, proces- en/of projectmanager. Dankzij onze resultaatgerichte aanpak, gericht op samenwerking, en brede expertise worden wij ingeschakeld door toonaangevende organisaties, zowel commercieel als (semi)overheid. Onze expertise bevat het gehele veld van huisvestingsvraagstukken van het eerste idee tot en met de realisatie en ingebruikname van nieuwe of aangepaste huisvesting. Kijk voor meer informatie: www.buildingfortomorrow.nl

Wat kan je van ons verwachten? 

 • We dagen je uit om ervaring en kennis op te doen in een diversiteit van huisvestingsprojecten en samen te werken met ervaren, open en bevlogen collega’s.
 • Onze missie is dat we bouwen aan morgen en dat doen we met plezier!
 • Interessante projecten met de nadruk op duurzame ontwikkeling en toonaangevende opdrachtgevers (innovatieve bedrijven, rijksoverheid, gemeenten, onderwijsinstellingen).
 • Wij benaderen vraagstukken integraal, zoeken waar relevant de samenwerking op buiten ons eigen werkveld en geven graag een extra zetje in een andere richting om het verschil te maken.
 • We stellen de klant centraal en zijn sterk gericht op duurzame resultaten.
 • Uiteraard een marktconform salaris met goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en groei- en ontwikkelmogelijkheden. 

Enthousiast en zie jij een match? 

Neem dan contact met ons op door te mailen naar komwerken@buildingfortomorrow.nl of te bellen met Paul Lith: 0653180534.