Data Marketeer – Dura Vermeer

DAT WE DE NIEUWSTE MARKT- EN ONDERZOEKSTECHNIEKEN GEBRUIKEN, DAT WETEN WE WEL.

Maar wat kan jij?

Als Data Marketeer

JE LEERT HOE HET WERKT
Als Data Marketeer ga je op zoek naar plekken binnen de organisatie waar het gebruik van klant- en marktonderzoek toegevoegde waarde oplevert. Je gebruikt hierbij de nieuwste markt- en onderzoekstechnieken. Hierbij presenteer jij helder geformuleerde inzichten en adviezen aan een breed scala aan stakeholders binnen en buiten het bedrijf.
Je gaat direct aan de slag met een aantal uitdagende marktonderzoeken op het gebied van innovatie en productontwikkeling maar ook met het verder uitbouwen en professionaliseren van E-business. Je krijgt de ruimte om ook zelf nieuwe projecten op te pakken op dié gebieden waar jij denkt dat de kansen liggen. Je maakt daarbij gebruik van de nieuwste (Geo) software. Jouw onderzoek en analyse stopt niet zodra inzicht of advies geleverd is. Je creëert pas echt waarde als er iets mee gebeurt.ONZE AMBITIE. JOUW TALENT.
Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de bouw. Complexe projecten, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken… Laat maar zien wat je kan!
WELKOM IN HET TEAM
We zijn een klein team van marktonderzoekers, ontwerpers en communicatiedeskundigen met als thuisbasis De Design Studio van ons kantoor in Houten, Utrecht. We werken op het snijvlak van marktonderzoek, architectuur, communicatie en visieontwikkeling. Hierbij werken we nauw samen met de concept- en projectontwikkelaars van de verschillende regiokantoren.DAAROM KIEZEN WE VOOR JOU!
Als Data Marketeer houdt je van veel nieuwe dingen ontdekken. Hierbij hoort pionieren, vallen, opstaan en successen vieren! Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Adviseren en overtuigen vind je leuk. Je kunt goed zelfstandig en onder werkdruk functioneren. Je bent 40 uur per week beschikbaar, bij voorkeur woonachtig in de regio Utrecht en je hebt net je studie afgerond of hebt max. een aantal jaren werkervaring. En verder heb je:

  • Een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur in de richting Vastgoedkunde, Planologie of Sociale Geografie.
  • Praktische kennis en kunde van kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en software (SPSS / GIS).
  • Ervaring met statistische methoden en technieken.
  • Successen geboekt in het geven van advies aan de hand van markt- en klantonderzoeken.

PRIMA SALARIS EN EXTRA’S
Natuurlijk, je salaris is goed. Maar de extra’s zijn ook oké. De meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Zodat jij je ontwikkelt als een pro. En het andere? Aan alles, van mobiele telefoon, pensioenregeling, opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht. Net als een goede balans tussen werk en privé.

ZIN OM TE STARTEN?
Klik op de sollicitatiebutton als je direct wilt solliciteren. Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel recruiter David Venderbos, via 06 – 535 992 02.
Of wil je meer informatie over de functie? Bel Rink Drost, Senior Marktonderzoeker, via 06 – 147 420 59.
Een e-assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd worden aangeleverd kunnen geen rechten worden ontleend.