Bouwkundige Stage Capital Markets Residential

Denk jij dat een vastgoedontwikkelaar de grootste uitdaging biedt binnen de projectontwikkeling? Laat ons Capital Markets team het tegendeel bewijzen. Per februari 2022 zijn we op zoek naar jou!

Dit ga jij voor ons doen!

Wij bieden jou een stage waar je voor een periode van minimaal 4 maanden consultants gaat helpen bij  de advisering van nieuwbouwprojecten. Je wordt hierin begeleidt door consultants met jarenlange ervaring in projectontwikkeling en commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je dan ook actief deel uitmaken van het team.

Ons Capital Markets team adviseert en begeleidt ontwikkelaars en beleggers in ontwikkeling van grootschalige woningontwikkelingen. Hierbij voert het team verschillende werkzaamheden uit zoals: optimalisatie- en haalbaarheidsanalyses, marketing van een propositie, financiële modellering, commerciële onderhandelingen, uitbrengen van biedingen, begeleiding van due diligence processen en closing van de transactie.

Als stagiair(e) zullen je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit:

 • ondersteunen van de consultants bij ontwikkeladviezen en verkooptransacties;
 • analyse van ontwikkelingen op het gebied van ontwerp en verkoop;
 • advisering van ontwerp verbeteringen;
 • financiële modelering;
 • ondersteuning bij het opstellen van pitches, verkoopstrategieën, informatie memoranda en andere presentaties.

 

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de laatste fase van je studie op hbo-/wo-niveau bij voorkeur bouwkunde of finance;
 • Je hebt interesse in het commercieel onroerend goed, in het bijzonder (grootschalige) woningbouwontwikkelingen;
 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytische kwaliteiten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met parametrisch ontwerpen (pre, niet noodzakelijk).

 

Dit hebben wij jou te bieden!

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

 

Over het team en de afdeling!

Het Capital Markets team is een hecht team van ervaren en gedreven consultant met passie voor het vak. Ze houden zich bezig met de commerciële begeleiding en advisering van aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, net als de coördinatie van due dilligence trajecten. Ook adviseren ze onze opdrachtgevers bij vastgoedfinancieringen.

Er wordt hard gewerkt, maar de successen worden zeker gevierd door verschillende borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Tijdens een stage bieden wij je een leerzame, maar zeker ook een leuke tijd!

 

Over CBRE Advisory

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteren?

We kijken uit naar jouw sollicitatie! Zorg dat je bij je sollicitatie ook een motivatiebrief toevoegt waar je in aangeeft waarom je voor een vastgoedstage kiest.