Bakkers | Hommen zoekt Werkstudent Development Management (12-16 uur)

Wij zijn Bakkers | Hommen

Bakkers | Hommen is een onafhankelijke private investerings- en ontwikkelingsmaatschappij met een duidelijke focus op projectontwikkeling in binnenstedelijke gebieden.

Sinds 2013 zijn we actief als ontwikkelaar en investeerder in vastgoedprojecten waarbij wij zorgdragen voor het verwerven, ontwikkelen en realiseren van deze projecten. Als organisatie richten wij ons op de gehele cyclus van acquisitie tot realisatie. Het team bestaat uit circa 25 medewerkers met een flexibele schil. Medewerkers zijn werkzaam vanuit de kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam. Het werkgebied concentreert zich voornamelijk de driehoek regio Rotterdam, Utrecht en Eindhoven/Noord Brabant.

Het team Development Management is op zoek naar een Werkstudent die vanuit ons clubhuis/kantoor in Rotterdam meewerkt aan onze projecten. We werken in Rotterdam onder andere aan de mooie gebiedsontwikkelingen Brainpark en M4H.

Wat ga je doen?

We willen jou leren kennen en samen kijken waar je ons mee kan helpen. In de initiatief fase van een project kan dat bijvoorbeeld gaan om het vertalen van research naar vastgoedconcepten of het uitwerken van de businesscase. In de uitwerkingsfase spelen zaken als het afstemmen met verschillende partijen zoals gemeente en bewoners of het aansturen van adviezen en tekeningen van adviseurs en ontwerpers. Bij alle fases komt ruimtelijke-inhoudelijke analyse, planning, financiële modellen en communicatie om de hoek kijken. In teamverband discussiëren en bedenken we de beste aanpak. Wil je daaraan bijdragen? Daarnaast vergt het vak van projectontwikkeling ook de nodige praktische en organisatorische aspecten, denk aan het regelen van workshops, bewonersbijeenkomsten e.d., waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Wij vragen van jou

De dagelijkse praktijk van gebiedsontwikkeling is zeer gevarieerd en afhankelijk van de fase waarin een project zich bevindt. Daarom is het van belang dat je leergierig bent en een brede interesse hebt! In de basis wil je je scherp analytisch vermogen, je organisatietalent en je goede communicatieve eigenschappen gebruiken en verbeteren. We zoeken iemand met een universitaire studie (eind bachelor of begin master student): bouwkunde, bijvoorbeeld met specialisatie Management in the Built Environment.

We zijn op zoek naar een werkstudent voor ca. 12-16 uur per week, bij voorkeur verdeeld over 3 tot 4 dagen, afhankelijk van werkdruk en van studie-deadlines is dit zeer flexibel in te vullen. Jouw werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit kantoor Rotterdam, te midden van het team Development Management en incidenteel is er afstemmingsoverleg op ons hoofdkantoor in Eindhoven.

Wij bieden jou

Bij Bakkers | Hommen houden we van een gezellige collegiale werksfeer. We werken met een klein team en zijn zeer ambitieus. Bij ons is een project altijd teamwork; we sparren veel en houden regelmatig themasessies en gaan op projectbezoek om kennis op te doen. Kortom, we leren van elkaar om slimmer te worden. Jij leert van ons én wij willen van jou leren.

Het is een leuk betaalde functie met mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen en waarin je kunt groeien in de rol van vastgoedprofessional. We bieden een hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid om inhoudelijk richting te geven aan dat wat je verder wilt ontplooien.

Herken jij jezelf in dit profiel en heb je interesse?

Mail dan je CV en motivatiebrief voor 1 mei 2023 ter attentie van Francien Verbaan naar waerdevast@bakkers-hommen.nl

Francien Verbaan

waerdevast@bakkers-hommen.nl

www.bakkers-hommen.nl

Heb je na het lezen van dit profiel nog vragen?

Neem dan contact op met Francien Verbaan via 085-4836030.