AT Osborne Inhousemiddag – donderdag 23 november

Ben jij masterstudent of recent afgestudeerd en oriënteer je je nu op de volgende stap in jouw carrière? Heb je er weleens aan gedacht om aan de slag te gaan als consultant? Tijdens de AT Osborne Inhousemiddag, op donderdag 23 november, vertellen we je graag wat dat inhoudt. Meld je nu aan: Inhousemiddag 2023 | AT Osborne! Aanmelden kan tot en met 13 november.

 

Je neemt laagdrempelig een kijkje in onze keuken en wij vertellen je alles over het werk van een consultant. Je maakt op een interactieve manier kennis met de collega’s en ons werk: spraakmakende – en complexe projecten met impact op de maatschappij.

Ervaring van een deelnemer

Xynthia van den Oetelaar deed in het voorjaar mee aan een event van AT Osborne. Inmiddels is ze consultant voor Gezonde Samenleving: “Als afstudeerder vond ik het zelf nogal abstract wat voor werkzaamheden een consultant verricht en wat voor bedrijf AT Osborne nou eigenlijk is, maar beide vragen waren beantwoord na mijn deelname aan de Business Course. Het is een uitgelezen kans om te ontdekken of jouw interesses en karakter matchen bij de focusgebieden en mensen van AT Osborne. Ik werk nu een maand bij AT Osborne en een evenement van AT Osborne is een zeer goede reflectie van wat je kunt verwachten wanneer je als junior consultant aan de slag gaat bij AT Osborne!”