assistent projectmanager ODE – VitalSelect

Mocht je de afgelopen tijd een bezoekje hebben gebracht aan 020 dan zal dit project waarschijnlijk niet aan je aandacht zijn ontsnapt. Op de kop van het Oosterdokseiland, ingeklemd tussen het water en het spoor wordt momenteel hard gewerkt aan project ODE. In de media al benoemd tot “De Grande Finale” van het Oosterdokseiland.

Een paar cijfers:

– totale oppervlakte gebouw 72.500 m2

– nieuw kantoor Booking.com

– circa 42 appartementen

– uitbreiding bestaande ondergrondse parkeergarage van 1450 naar 1801 plekken

– fietsenstalling met 2500 plekken

– 1500 m2 publiek toegankelijke ruimte

– open plein met bomen

VitalSelect is gevraagd hier een assistent projectmanager op in te gaan zetten. Interesse? Neem contact op met Gerben Bakker / 06-29379333

Jouw taken gaan zich ontwikkelen en vormen gedurende de looptijd van het project echter taken waar je aan kunt denken zijn:

– coördinatie tussen de ontwikkeling en realisatie

– het coördineren van het afbouwpakket richting de aannemer

– het organiseren en bijwonen van de bouwvergaderingen

– overleg met de verschillende stakeholders (gemeente, aannemer, gebruikers, directievoering, enz..over de planning en voortgang)

– enz…

Hoe jouw rol zich gaat ontwikkelen is afhankelijk van het verloop van het project en jouw eigen ontwikkeling als assistent projectmanager.

Organisatie

VitalSelect biedt jou de kans om deel uit te gaan maken van het team projectmanagers die namens de ontwikkelaar zijn geselecteerd om de locatie uit te ontwikkelen en de realisatie te begeleiden.

Jouw werkplek? Je zal voornamelijk gestationeerd zijn op het project zelf en je werkt daar vanuit de bouwkeet samen met het team aan de verdere ontwikkeling en realisatie van dit project.

Het project wordt aangestuurd door de projectdirecteur die vervolgens een team van projectmanagers om zich heen heeft verzameld voor de verschillende onderdelen van de bouw.

Vanwege alleen al de gigantische omvang en complexiteit van dit project lopen de fases van het ontwikkelen en het bouwen aardig door elkaar heen. Daar waar de fundering en ruwbouw in de realisatiefase zit zal de afbouw en nog in de ontwikkelingsfase zitten.

Deze verschillen zorgen voor grote uitdagingen want hoe ga je in de ruwbouw rekening houden met de wensen van de gebruikers als deze nog niet bekend zijn. Aan het team de uitdaging om dit alles toch in goede banen te begeleiden.

Functie-eisen

Wil jij voor deze vacature in aanmerking komen dan voldoe je bij voorkeur aan onderstaande;

– HBO of TU (afgestudeerd in 2017/2018 of 2019)

– Je voelt je thuis op het snijvlak tussen ontwikkeling en realisatie

– Je bent procesmatig en organisatorisch sterk

– Je hebt ervaring opgedaan op de bouwplaats middels bijvoorbeeld stage

Aanbod

VitalSelect is ingeschakeld om niet alleen de werving te verzorgen maar verzorgt tevens de coaching en begeleiding van de nieuwe medewerkers in het eerste jaar. Voor jou als kandidaat betekent dit dat je je niet alleen vakinhoudelijk maximaal ontwikkeld maar op persoonlijk vlak ook niet stil staat.

Interesse? Neem contact op met Gerben Bakker / 06-29379333