Afstudeerstage – Local

Local is een jonge ontwikkelaar met zijn wortels in de duurzaamheid en binnenstedelijke herontwikkeling.

Wij bieden een afstudeerstage aan! Dit is jouw kans om kennis te maken met het ontwikkelvak en tegelijkertijd veel kennis uit de praktijk op te doen voor je afstudeeronderzoek. Je komt in een creatief en energiek team, met gezellige borrels en veel tafelvoetbal. Naast je afstudeeronderzoek werk je mee aan de projecten en doe je mee met onze team-activiteiten.

Wat doet Local?

Local groeit snel en wij houden ons bezig met grote binnenstedelijke herontwikkelingsgebieden, zoals de Binckhorst. Wij bouwen torens tot 140 meter hoog, maar hebben ook oog voor kleine projecten die bijdragen aan de complete stadsbeleving. Duurzaamheid zit in onze genen en is integraal verwerkt in elk project. Wij maken stad voor de lange termijn!

Vanuit ons kantoor pal naast Den Haag Centraal werken wij met 10 collega’s aan projecten in de regio Den Haag – Rotterdam. Wij zijn dus echt ‘local’ en kunnen zo ook een actievere rol innemen in verschillende gebiedsontwikkelingen. Zo is Local een van de oprichters van We Think Binck: een innovatief verband van marktpartijen die gezamenlijk invulling geven aan de uitnodigingsplanologie op de Binckhorst.

Hoe ziet afstuderen bij Local er uit?

In het eerste semester formuleer je samen met Local en je afstudeermentoren een onderzoeksvraag. Wij houden uiteraard rekening met eventuele keuzevakken en deadlines die je hebt. In het tweede semester ga je fulltime bij ons aan de slag met je onderzoek.

Wij bieden je waardevolle contacten en de juiste ingangen om goed en effectief onderzoek te doen. Je haakt zo aan op één van de thema’s binnen het UDM Graduation Lab. De thema’s worden gepubliceerd door de TU Delft op Brightspace.

Waar meld je je aan?

Schrijf een korte motivatie en CV naar nv@local.nl (t.n.v. Noor Verwoerd). Voor vragen kun je contact opnemen met Filip Pliakis: fp@local.nl