Afstudeerstage – DEV_Real Estate

Daredevils wanted (M/V)
Dev_ real estate zoekt een afstudeerder

Eigenlijk is het heel eenvoudig. Jij bent op zoek naar een toffe afstudeerplek. En wij zijn op zoek naar versterking van ons team! Het enige wat we moeten doen, is kijken of we matchen. Wanneer we bij elkaar passen? Als jij van het type devoted keer duizend bent. Echt een aanpakker. Energiek. Positief. Kritisch. Check hieronder wat wij te bieden hebben.

Eerst wat basisinfo.
Dev_ real estate is een jonge speler in strategisch vastgoedadvies. Onze takken van sport? Ontwikkel-, vastgoed- en huisvestingsadvies, projectmanagement en mediation. We werken binnen allerlei branches: van retail tot kantoren en van horeca tot wonen. Onze klanten? Van De Bijenkorf tot ING en van ASR tot Holland Casino. Voor eigenaren én gebruikers dus.

Nice to know.
Afstuderen bij Dev_ real estate, hoe gaat dat in zijn werk?
-We houden ervan om onze kennis en ervaring te delen en van elkaar te leren.
-Als jij een tof afstudeeronderwerp hebt, ben je bij ons meer dan welkom!
-Maar, wij kunnen jou ook helpen met het uitdenken van een actueel en interessant afstudeeronderwerp dat past binnen één van onze kerngebieden.
-Samen met jouw begeleider binnen Dev_ ga je op zoek naar de beste manier om je onderzoek tot een succes te brengen.

Need to know.
Wat hebben wij jou te bieden?
-Bij Dev_ studeer je af binnen een jong en dynamisch bedrijf dat jou de mogelijkheid biedt om in een inspirerende omgeving te werken aan je afstudeeronderwerp.
-Wij hebben een zeer uitgebreid en gevarieerd netwerk van opdrachtgevers en adviseurs welke jij kunt benaderen voor je afstudeeronderzoek.
-Het team van Dev_ staat klaar om kennis te delen over ons vakgebied of met jou te sparren over je afstudeeropdracht.
-Tijdens de maandelijks Dev_ Academy bespreken we verschillende issues uit ons vak en kan jouw afstuderen wellicht een interessant onderwerp zijn.

Let’s meet.
Hebben we een klik en zou je het leuk vinden om binnen een groep toegewijde vastgoedadviseurs en projectmanagers aan je onderzoek te werken? Stuur dan je motivatie en CV naar nicejob@devrealestate.com. Wil je eerst nog wat meer info? Dan ben altijd welkom voor een kop koffie. Stuur een mailtje aan één van onze daredevils. Het adres is hello@dev-realestate.com. En natuurlijk vind je ook meer info op onze website www.dev-realestate.com.