Afstudeerstage – abcnova

KICKSTART JOUW CARRIÈRE MET EEN AFSTUDEERSTAGE BIJ ABCNOVA!

abcnova is een adviesbureau dat zich richt op advisering, projectmanagement en procesmanagement in het ruimtelijk domein. Wij begeleiden onze opdrachtgevers bij het realiseren van toekomstgerichte woon-, werk-, leer- en leefomgevingen.

abcnova heeft een stevige positie in de markt en is nog steeds groeiend, we zijn dan ook continu aan het professionaliseren. We vragen en geven veel flexibiliteit, zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Voor de versterking van ons team in Utrecht zijn wij op zoek naar een ambitieuze:

Afstudeer-stagiair

Locatie: Utrecht
Uren per week: in overleg 24-40

Wat ga je doen?
Dat bepaal je voor een groot deel zelf! Jij studeert af, dus verras ons met jouw focusgebied en ideeën. Als afstudeer-stagiair krijg je veel mogelijkheden binnen ons bedrijf. Je profiteert niet alleen van onze persoonlijke en kundige begeleiding, ook van ons brede netwerk. Doordat wij letterlijk van vele markten thuis zijn, zijn we ten aanzien van vele onderwerpen het juiste afstudeeradres. Met name afstudeerders in Design & Construction Management, Urban Area Development en Contract Management zullen zich bij ons thuis voelen. Voor het onderzoek kunnen wij onze eigen kennis inbrengen, sparringpartner zijn of je in contact brengen met onze waardevolle connecties.

En wat dacht je van een échte kickstart van jouw carrière? Bij ons is het namelijk mogelijk om naast je studie 1-2 dagen per week mee te werken aan onze projecten. Uiteraard verloopt dit in overleg met jou en jouw afstudeerbegeleider. Je werkt dan in een projectteam met alle mogelijke aspecten van proces- en projectmanagement aan zeer diverse projecten, zowel op gebieds- als gebouwniveau. Binnen zo’n projectteam ondersteun je de verantwoordelijke projectmanager en ben je betrokken bij haalbaarheidsstudies, het aansturen van ontwerp- en bouwteams, het opstellen van Programma’s van Eisen en de bewaking van project beheers aspecten (GROTIK).

Wat neem je mee?
Je studeert af op een onderwerp gerelateerd aan vastgoed en/of bouwkunde op WO-niveau. De principes van projectmanagement, projectorganisaties en het administratieve proces bij bouwprojecten zijn jou vanuit je opleiding bekend. Je kunt uitstekend schriftelijk en mondeling communiceren en hebt affiniteit met projectmatig werken. Wij zoeken een proactieve, leergierige, resultaatgerichte en flexibele teamspeler die denkt in het belang van de opdrachtgever.

Wat mag je van ons verwachten?
Een interessante en dynamische plek om af te studeren! Wij zorgen dat je mooie verhalen hebt als je ’s avonds met je vrienden een biertje of wijntje gaat drinken. Natuurlijk bieden we een marktconforme afstudeervergoeding. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jouw persoonlijke en professionele groeikansen de ruimte krijgen. Onze informele ontbijtsessies houden je op de hoogte van alle vorderingen van onze projecten en geven je inspiratie en kennis. Nieuwe ideeën worden enorm gewaardeerd!

Wij zijn enthousiast! Jij ook?
Stuur ons dan snel jouw motivatie en CV. Je kunt deze mailen naar Marsja van Orsouw/Denise Derksema via hrm@abcnova.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie afstudeerstage vestiging Utrecht’.