Afstudeerder

Talentvolle afstudeerder gezocht! 

Sinds de oprichting in 2012 ontwikkelt OPEN inspirerende gebouwen in de stad. Voor wonen, werken en leisure. We ontwikkelen met ervaring en passie, zijn integer en doen dit voor eigen rekening en risico. We zijn jong, ondernemend en eigenwijs. En vol ambitie.

Sinds de succesvolle start van de onderneming zijn de ontwikkelingsactiviteiten uitgebreid met vastgoedexploitatie. Onze strategie focust zich op de ontwikkeling van nieuwe stedelijke woongebouwen. Voornamelijk met betaalbare huurappartementen van hoge kwaliteit en klimaatbewust. Hiermee dragen we bij aan een duurzaam gebouwde omgeving waar mensen graag wonen en werken. We zoeken naar een optimale balans in ontwikkeling, kwalitatief beheer en rendement. Voor de groei nemen we grondposities in, kopen we bestaand vastgoed en (her)ontwikkelen we voor eigen portefeuille.

De organisatie kenmerkt zich als energiek, ondernemend, open, creatief en met veel ruimte voor eigen initiatief en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort. Samen met een jong team en externe partners kun je bijdragen aan de ontwikkeling, bouw en exploitatie van een groeiende vastgoedportefeuille.

Als organisatie zijn we hard aan het groeien en zijn op zoek naar een afstudeerder die ons helpt om OPEN Studio – ons creatieve lab – meer invulling te geven. De thema’s die hierbij passen zijn onder andere modulair bouwen, circulariteit, design thinking, duurzaamheid, en nog veel meer.

Spreekt je dit aan? Wacht niet langer en solliciteer!

Wat ga je doen?

Het primaire doel is om je studie af te ronden, maar dan alvast met één been in het bedrijfsleven. Wij dagen je uit om in overleg met ons een afstudeeronderwerp te vinden met een win-win effect. Tijdens je stage werk je zelfstandig, handelt proactief, bent ondernemend en bent de baas over het proces binnen het gekozen thema.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

In de basis ben je creatief, analytisch, commercieel onderlegd en communicatief vaardig. Je bent aan het einde van een universitaire opleiding. Je beschikt over cijfermatig inzicht, denkt in concepten, bent oplossingsgericht, hebt een flexibele werkwijze en je bent ondernemend.

Waar kom je te werken?

Vanaf de acquisitie, de initiatieffase en het creatieve concept tot en met de exploitatie en het vastgoedbeheer neemt OPEN alle zorg en verantwoordelijkheid op zich. We werken bij de ontwikkeling en realisatie van onze gebouwen samen met ons team en partners. Ons kantoor staat nabij het Amsterdamse Bos aan de Noordhollandstraat in Amsterdam, maar het werkgebied is gelegen in de gehele Randstad.

Wat kan je van ons verwachten?

Ben jij die geschikte kandidaat, dan mag je van ons verwachten dat we jou een podium bieden om je afstudeerproject succesvol af te ronden. Je komt te werken in een dynamische onderneming waar geen dag hetzelfde is met vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap en groei. Uiteraard hoort daar een goede stagevergoeding bij.

Wil je afstuderen bij OPEN?

We dagen je uit om te solliciteren. Neem ons mee in jouw visie op jouw afstuderen en hoe aansluiting gevonden kan worden met OPEN Studio. Als onze visies aansluiten, nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek.

Stuur jouw sollicitatie per e-mail naar jan@opendevelopment.nl

Wil je eens kennismaken of meer weten? Kom eens langs voor een kop koffie.