Afstudeerder/Stagiair – abcnova

WIJ ZOEKEN

AFSTUDEERDERS/STAGIAIRS

AMSTERDAM | ASSEN | UTRECHT

Wat ga je doen?

Wil jij een stageplek waar je direct aan de slag kunt voor opdrachtgevers of zoek je een plek voor je afstudeeronderzoek? Dan is abcnova de plek om jouw carrière te starten. Je werkt al vanaf het begin in projectteams aan complexe en uitdagende projecten of doet onderzoek naar actuele vraagstukken in de gebouwde omgeving. Je kunt je ontwikkelen in de breedste zin van het woord, of het nu om zorg, publiek, onderwijs, commercieel vastgoed of gebiedsontwikkeling gaat.

Wat neem je mee?

Je wilt meer leren over de principes van projectmanagement, projectorganisaties en het administratieve proces bij bouwprojecten. Je kunt uitstekend schriftelijk en mondeling communiceren en hebt affiniteit met projectmatig werken. Verder zit ondernemerschap in jouw bloed.

Kans om door te groeien tot projectmanager

Veel projectmanagers bij abcnova gingen je voor. Zo is partner Sjoerd Groen tien jaar geleden gestart als stagiair en is Sarah Heemskerk, nu projectmanager, zelfs beloond met een scriptieprijs. Je leert veel door jouw rol in projecten en de coaching die je ‘on the job’ krijgt.

Young talent program

Als je uiteindelijk na je studie de stap maakt naar junior projectmanager bieden we je ook een ontwikkelprogramma: het young talent program. In dit ontwikkelprogramma werk je aan vakkennis in de breedte, je persoonlijke vaardigheden en effectiviteit. Samen met andere jonge, ambitieuze en enthousiaste junior medewerkers werk je individueel en in groepsverband aan je toegevoegde waarde als projectmanager en adviseur.

JAN – Jong abcnova

Naast het young talent program ben je als talent in het vastgoed ook onderdeel van Jong abcnova (JAN). Deze club junioren organiseert zelfstandig activiteiten en is verantwoordelijk voor de invulling. Je leert op een informele manier de andere junioren en ons bedrijf kennen, geeft samen gevraagd en ongevraagd een kritische blik op de organisatie en netwerkt met de jonge talenten van andere organisaties. Dit is in combinatie met het young talent program de kickstart van jouw carrière!

Enthousiast geworden?

Stuur je motivatie en cv naar Marsja van Orsouw via hrm@abcnova.nl onder vermelding van ‘vacature student’ of bel voor meer informatie naar 088-0215315.