Start je carrière als Trainee bij Troostwijk Taxaties!

Je bent aan het nadenken over je carrière en zoekt daarbij vooral naar een bedrijf dat bij jou past. Een bedrijf dat waarde toevoegt aan jouw professionele ontwikkeling.

Bij ons kom je niet bij een doorsnee vastgoedadviseur. Taxaties is onze corebusiness en wij kennen de grootste variatie aan klanten in Nederland. Of het nu een dierentuin is, een fabrieksgebouw, een brouwerij of een voetbalstadion. Wij hebben het allemaal al eens getaxeerd. Met 160 collega’s werken wij in Nederland, maar gaan ook over de grenzen, wij taxeren wereldwijd. Niet allemaal bedrijfseconomische OZ taxaties, ook roerende zaken, machines en gebouwen voor de verzekering en zelfs kunst. Dat geeft ons een wat bredere blik op de wereld en die kennis maakt ons allemaal weer beter. Als allround taxateur zijn wij al jarenlang marktleider in Nederland. We hebben een hoofdvestiging in Amsterdam, maar ook werkplekken in Rotterdam en Groningen. Sinds mei 2017 maakt Troostwijk onderdeel uit van de Spaanse Tinsa Group die wereldwijd marktleider is op het gebied van taxaties.

Troostwijk is op zoek naar jou!

Per september 2018 zijn wij op zoek naar ambitieuze, afgestudeerde hbo of wo- studenten met als afstudeerrichting een (bedrijfs)economische of (werktuig)bouwkundige focus.

Dit Traineeship biedt je de kans om bij Troostwijk gedurende 1 jaar mee te kijken en mee te lopen met één van onze businessteams, te weten:

  • Banken en MKB
  • Beleggingen, Exploitatievastgoed en Business Valuations
  • CombiTaxaties (bouwkundige en bedrijfseconomische taxaties)
  • Real Estate

Gedurende deze periode krijg je de kans om alle facetten van een vakgebied te leren kennen. Onze ervaren taxateurs delen graag hun expertise met je om jou te ontwikkelen naar meesterschap in het vak. Vanzelfsprekend bieden wij een volledig programma, persoonlijke coaching en een meer dan marktconform pakket arbeidsvoorwaarden met een 13e maand en premievrij pensioen. Intern worden de Young Professionals meegenomen in een Young Professional Programma.

Heb je interesse of vragen over het Traineeship en Young Professional Programma? We komen graag met jou in contact!

Solliciteren kan per e-mail door je curriculum vitae met begeleidend schrijven te sturen aan: hrm@troostwijk.nl

Wil je gewoon eens praten met een Young Professional van Troostwijk over zijn of haar bevindingen, neem dan contact op met Nicolien Velders (HR Officer) via 088-666 6819 of hrm@troostwijk.nl en zij brengt jullie in contact.

Aquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Pre-employment screening, waaronder de aanvraag van een VOG, kan onderdeel uit maken van deze sollicitatieprocedure.