Gezocht: Leergierig talent

Voor het acquisitieteam van Ballast Nedam Development zoeken wij een starter op de arbeidsmarkt die graag een bijdrage levert aan de oplossingen van morgen.

Ballast Nedam Development werkt aan vernieuwende concepten en initiatieven. We zijn vooruitstrevend en ambitieus en laten dit graag zien in de plannen die wij ontwikkelen en op de markt brengen. Centraal staat dat wij niet alleen praten over vernieuwing, maar dit vooral concreet toepassen. Zo was Ballast Nedam Development de eerste ontwikkelaar in Nederland die in 2017 verklaarde alleen nog maar gasloos te ontwikkelen, ook al was ze daar qua regelgeving niet toe gehouden.

Wat ga je doen?

Je gaat een algemeen ondersteunde rol in het acquisitieteam innemen. Daarbij kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Ondersteunen bij tenders;
  • Het onderzoeken van kansen in de markt, zowel binnenstedelijk als daarbuiten;
  • Uitvoeren van marktanalyses;
  • Gesprekken aangaan met stakeholders als makelaars, gemeenten, investeerders en collega ontwikkelaars;
  • Ondersteunen bij haalbaarheidsanalyses (financieel / ruimtelijk);
  • Etc.


Profiel:

WO niveau

Starter tot maximaal 2 jaar ervaring

Je hebt een goed ontwikkeld analytisch vermogen, bent doortastend en commercieel en financieel onderlegd. Je vindt het leuk om te werken aan vooruitstrevende plannen die Nederland gaan veranderen in samenwerking met anderen. Gezien het internationale karakter van onze onderneming en de mensen waar wij mee werken beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat bieden wij:

Naast een geweldige leerplek in een jong en dynamisch team waarbij de ambities hoog liggen krijg je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.


Contactpersoon:
Sana Derksen, sana.derksen@ballast-nedam.nl, tel: 06-10922545